Hm... dziękuję za miłe przyjęcie...
Winien jestem Wam killa wyjaśnień:
Nocleg proponuję u siebie w chacie, szczególnie, jak powiedziałem - paniom. W warsztacie może znaleźć się kącik dla towarzyszących panów
Co do lokalizacji warsztatu - Wolności 414 na terenie bazy samochodowej - wystarczy zapytać o kolesia od warszaw - każdy pokieruje...
Ktoś z Was poprosił o napisanie czegoś o moim quattro - no cóż, stan wskazuje, że stał ze 2-3 lata nieużywany gdzieś w faszystowie - ręczny zapieczony w zaciskach na amen, blokada tylnego dyfra podobnie, ale trochę się rusza, co daje szanse na łatwe jej rozruszanie... Muszę powymieniać kilka żaróweczek w desce rozdzielczej, zlokalizować przerwę na kablu kontrolki ciśnienia olaju, zadać nowe amorki, przetoczyć tarcze, nowe klocki, łożyska w tylnych piastach - słowem - doinwestować maszynę. Poza tym - wnętrze bardzo ok, podwozie, podłoga - super, nadwozie całkiem całkiem jak na tyle lat, wspoamganie jednym palcem, wycieków z napędów - zero, silnik - lekko spod pokrywy - raz-dwa się zlikwiduje przy okazji wymiany paska rozrządu. Silnik - rewelka, strasznie daje czadu... Skrzynia biegów - trochę twardo pracuje, w drugim audiku chodzi o niebo lepiej - moze to uroda skrzyni w quattro?
A na spotach - kto wie, może, może... Tylko z czasem u mnie generalnie krucho, bo roboty mam po uszy... Zapraszam do odwiedzenia mnie w pracy - zobaczycie ciekawe fury, choć nie audiki...
Pozdrawiam