.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 30.lis.2024 11:39:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2006 09:15:09 
Moderator

maciu napisał(a):
michu napisał(a):
zapytaj na stacji orlen - jest taki formularz do wypelniania i juz.

pzdr.

to dostajesz zwykłą... taką jak mam w tej chwili...

Aby przystąpić do Super VITAY, musisz mieć kartę VITAY i uzbierać odpowiednią ilość punktów. Po uzyskaniu salda minimum 12,5 tys. punktów w ciągu 6 kolejnych miesięcy sami przyznamy Ci złotą, imienną kartę Super VITAY, a wraz z nią szereg możliwości, takich jak dodatkowe punkty premiowe, ochrona zebranych punktów, zniżki i rabaty.

Do programu Super VITAY zapraszamy bezpośrednio osoby, które spełniają warunki regulaminu programu. Zbieraj punkty zawsze, kiedy jest to możliwe, a we właściwym momencie zaprosimy Cię do grona naszych najlepszych klientów na stacji, listownie bądź telefonicznie.

Po otrzymaniu zaproszenia wypełnij formularz zgłoszeniowy. Uważnie wpisuj dane, które pozwolą nam lepiej poznać Twoje potrzeby. Szczególną uwagę zwróć na adres - wpisz ten, na który mamy przesłać pakiet powitalny. Podpisany formularz oddaj na dowolnej stacji ORLENU, z programem VITAY.
Jeśli formularz był wypełniony prawidłowo złotą kartę otrzymasz nie później niż 3 miesiące od dnia złożenia formularza rejestracyjnego.

B. Będąc uczestnikiem Super VITAY nadal zbierasz punkty w programie VITAY (ale już na nową imienną kartę), masz większą ofertę nagród do wyboru i nowe korzyści, takie jak :
co miesiąc dodatkowe Punkty Premiowe, do odebrania "od ręki" na stacjach ORLEN,
codzienną ochronę Twoich cennych punktów zgromadzonych na na karcie Super VITAY- możesz je odzyskać w przypadku utraty karty,
wyjątkowe rabaty i atrakcyjne oferty Partnerów tylko za okazaniem złotej karty,
udział w promocjach i specjalnych ofertach,
stałą pomoc w specjalnej infolinii programu Super VITAY.

Tytuł:
PostNapisane: 19.kwi.2006 09:18:28 
Użytkownik

tyle to ja wiem hugo ;)

napisałem do nich podanie... zobaczymy....

Tytuł:
PostNapisane: 21.kwi.2006 21:30:05 
Użytkownik

NIestety centralne obietnice Shella okazały się czcze, po dzisiejszym tankowaniu na koncie mam 102 punkty, było ich klika tysięcy więc centralne ich przywrócenie nie zadziałało .
Napisze jeszcze raz maila do Shell Polska żeby poprawili sobie centralny soft.

Dwie rzeczy sa nieskonczone:
wszechswiat i glupota ludzka. (Albert Einstein)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1