UFOtm napisał(a):
W srodku wyglada nie zaciekawie przynajmniej na fotkach, :cry: ale coz jedni lubia miec auto z wygladem a drudzy z moca.
Moze te fotki nie sa pierwszej jakosci, bo byly robione telefonem a nie aparatem cyfrowym. Wnetrze mam zadbane, forma wykonczenia napewno lepsza niz zapewne twoja(bez urazy ale mialem przedtem taka jak ty 2.0 i nawet sam material na fotelach jest inny), oczywiscie pomijam tu wykonczenia typu drewno itp. A czy fotele z tylu masz takie jak ja ?? Tzn jakies takie niby kubelka z dzielona poducha i zagluwkami? Pewnie nie
UFOtm napisał(a):
Poniewaz u mnie z moca sie nie da nic zrobic to przynajmniej wyglad mam ladny. Poza tym u Ciebie pod maska jest czysciutko i to mnie sie podoba. Mam tylko pytanie co sie stalo z twoimi lampami bo powinny byc zespolone o ile sie nie myle.
Zespolone byly chyba tylko w Audi 90 , jesli sie nie myle 8)
UFOtm napisał(a):
Quattro - chyba daje duzo zadowolenia przy takiej mocy

:twisted:
Oj daje, daje, fajnie zarzuca dupą, czasem trudno nad nia zapanowac ale kocham to, pewnie tak jak kazdy inny uzytkownik quattro.
Nie przesiadlbym sie spowrotem na jedna os, fajna zabawa, sucho czy slizgo, nie robi różnicy, trzeba sie tylko nauczyc tym jezdzic, zupelnie inaczej sie to prowadzi anizeli z napedem FWD lub RWD

:twisted:
UFOtm napisał(a):
ps. Kol to my napewno nie mamy takich samych i nie chodzi mi tutaj o wielkosc. :roll:
Oj chyba sa identyczne, poza kapslami w srodku no i moze wymiarem, ja mam 15"

Miki_V6 napisał(a):
SzOpEn napisał(a):
to ile to ma mocy??
Co do mocy to jeszcze nie wiem, chcialbym to kiedys sprawdzic ale z tego co wiem to najblizsza :roll: hamownia 4x4 jest we wroclawiu, wiec chyba tak szybko sie tam nie pojawie(ciut za daleko), no ale mysle ze ma sporo.
Moge powiedziec tylko tyle ze w sciganiu z Calibra V6 , moja jest ciut szybsza, nie mowiac juz o jezdzie po zakretach, bo wtedy to juz naprawde mozna ja zostawic dosc daleko :twisted: :evil: