Dzieki Wam wszystkim za zainteresowanie moim problemem. Wyglada na to iz staje sie on tym wiekszy im dluzej trwa zastanawianie sie. Ale to dobrze, bo dzieki Wam wiem jakie "koszty" wiaza sie z podejmowana przez e mnie decyzja.
Atal-star przedstawil swoja ocene tego samochodu. Mnie osobiscie trudno sie do tego ustosunkowac, gdyz nie mam doswiadczenia w takich sprawach.
Same zdjecia jak widzieliscie sa kiepskiej jakosci co tez moze swiadczyc o tym, i z wlasciciel wszystkjiego od razu nie chce pokazac
Dalej idac tokiem rozumowania Atal-star'a (wyjazd za granice) nalezaloby sie powaznie nad tym zastanowic. Ale ... ale... mobile.de, autoscout24, ebay.de itp.
Trudniej cos trafic niz u Nas. Wiec, czy lepiej szukac tutaj i uniknac problemow z oplatami (az mnie glowa boli ile to jest zalatwiania) czy dac komus zarobic i cos sprowadzic czy tez jechac jako laik z kumplem, ktory uwaza sie za specjaliste (ma juz 7 samochod
) i dac sie wyrolowac jakiemus Turkowi?
Jezeli samochodzik tak jest poobijany to chyba nawet najlepszy spec od blach nie posklada go tak by byl bezpieczny.
Flavios byz moze tez ma racje, ze nie ma co kombinowac tylko brac A4. Tak jakos Merc mi nie pasuje (w tym miejscu pozdrowienia dla Atal-star'a). Tylko ze A4 to juz "cos" innego. No chyba sami stwierdzicie, ze to inne klinaty.
:500:
Chyba mnie nie opuscicie, jesli powiem, iz nadal bede szukal (mam nadzieje ze Ataman70 mnie nie zawiedzie w pomocy) A6. Jesli cos takiego znajde to bede to bardziej cenil wiedzac ile czasu mi to zajelo i ile osob mi w tym pomagalo.
To tak jakby to dziecko mialo wielu ojcow
D Bez obrazy.
Poszperajmy jeszcze.
Acha jeszcze jedno. 10 jestem w stolicy (po 2 miesiacach niebytnosci), poniewaz nie jest to moje miasto, to moze ktos mi podpowie czy w okolicy Okecia sa jakies autokomisy by oczy pocieszyc. Bede mial przerwe 6 godzin i troche bym sie pokrecil.
A teraz kiedy Wy spicie ja mam troche czasu wiec poszperam w internecie.
Pozdrawiam