.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 21:26:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: wita :) audi 80 b1 '74 [wrocław]
PostNapisane: 21.wrz.2006 09:27:55 
Użytkownik

witam swoich wymiarow nie bede podawał ale podziele sie moim marzeniem AUDI 80 B1 '74 mam taki na oku jednak jest troszke przegnity i duzo serca w niego trzeba włozyc i niestety funduszy... ale jak wszystko dobrze pojdzie stane sie posiadaczem tego pieknego modelu. prosiłbym posiadaczy takich cacek o opinie na ich temat ich wady(na pewno nie maja) zalety to czego powinienem sie po nim spodziwac i czym moze mnie zaskoczyc... a jesli ktos posiada jakies czesci blacharskie to rowniez był bym wdzieczny:)
pozdrawiam i do usłyszenia na forum!!!!!
p.s jeszcze jeden interesik:) chciałbym wynajac jakas szope garaz w okolicach wrocławia za przyzwoite pieniadze gdzie mogłbym rozebrac samochod i go odnowic za inf wielki dzieki!!

Tytuł:
PostNapisane: 22.wrz.2006 19:01:25 
Klubowicz

Gratuluję zapału. U mnie pod blokiem gnije setka chyba z lat siedemdziesiątych w avacie. :peace: Aż się serce kraje.

A2 1.4

Tytuł:
PostNapisane: 09.paź.2006 17:12:28 
Użytkownik

chyba mało jest zwolennikow starych na prawde starych audi na tym forum:( szukałem inf albo posiadaczy takich autek to przyznam szczerze nie udało mi sie wiele napotkac... chyba ze zle szukam...
ja chyba w koncu w ten weekend pojade po moj obiekt westchnien nie stety jest to uzaleznione o tego czy bede miał swoj samochod ktory ucierpiał w wypadu na poczatku wrzesnia (auto zrobione dawno ale j..... uzedasy dokumenty pogubili... i nie mam traz auta!!!) licze na łud szczescia bo juz nie moge si doczekac kiedy audiczke rozbiore:)

Tytuł:
PostNapisane: 09.paź.2006 22:24:34 
Użytkownik

Auto: A8D2
witam kolege z wrocławia :D jeśli chciałbyś jakiś części wejdź na strone www.tkaudi.org tam chłopaki mogą mieć coś do tego modelu pozdrawiam :D

Audi 200 20VTQ avant, Audi S8 D2, Audi 80 competition 1.8 turbo

Tytuł:
PostNapisane: 10.paź.2006 21:53:36 
Użytkownik

dzieki za link!:) z tego co widziałem na stronce sporo b2 chula tam ale b1 zadnej:/ czy naprawde nikt w naszym pieknym kraju nie zainteresował sie starym dziadkiem audi???:( przeciesz sliczne jest!!:)

Strefa czasowa: UTC + 1