KORU napisał(a):
Hoody napisał(a):
Jak ktoś ma problemy fiianasowe zapraszam na GPW
dziś był piękny pt spadków na kontaktach terminowych
zobacz kupujesz 1 kontrkt za ok 2700zł i robisz jeden klik i patrzysz a tu łądnie spada i co od 10 - 16godz masz 100pkt = 1000zł w jeden dzonek
grasz 20 kotraktami mnożysz to x20 proste, wykres fw20z6
co złe pieniadze ?
Hoody to brzmi dosyc ciekawie zainteresowales mnie tymi tajnikami gieldy. Czyzbys byl maklerem ?
Panowie temat zrobil sie nietechniczny mysle ze juz wszystko zostalo tutaj powiedziane, jesli tak to zamykamy.
odrazu maklerem
od czasu levisów
tj 2giej kalsy LO zarabiam sam dal siebie z moich pomysłow i testuję i te lepsze i te gorsze
i jak widać jestem zadowolony
tata z mama mi nie kupują a8'mek i nie mają zadej firmy spadku czy majątku, co mam to jest moję i dlatego to czysto moje zdanie na teamty w których wile osób z mego o toczenia ma takie samo, aaaaaaaaaaaaaaa sorki jest jeden co lexusa zagazwoał ale mu kiepsko idzie ma od taty na spólkę poł na pół cukiernie i z 30 punktów no to sami rozumiecie musiał
dobry biznes to DM, poł mln zł kaucji i zaczynasz na gpw z własnym DM, pare papierów szkoleń, każde zlecenie przez internet *20zł a zleceń masz tysiące dzienne...
www.features.pl
i ksiązka grzegorz zalewski kontrakty terminowe w praktyce wyd 2, ma 24mb jest na emulu.
Temat zrobiłsie nie techniczny bo jak mi gośc już pisze o spodniach i gdybaniu o szejkach ..... i bzdurach z paru stwierdzeń buduje się dyskusja w której uzytkownicy biorący udział zaczynają czuć się jak by każdy wiedział najlepiej,
no bo i każdy ma takowe prawo szkoda że zeszliśmy oooooooooooooofff topic i:-)
i zamykamy bo teraz to już mogę zapraszać tylko na sale jak komuś coś nie tak z gazem hehehehe
pozdro dla Wszystkich