Witam bardzo serdecznie wszystkich posiadaczy i sympatyków Audi ! Jestem tu nowy i standardowo jak na wszystkich forach,pedze z pytaniami po cenne informacje od fachowców
Z racji tego że audi jest bardzo solidna marka,produkuje wspaniale,wytrzymale,zarowno rodzinne jak i ze sportowymi zapedami samochody postanowilem zainteresowac sie kupnem takiego samochodu.
Prosilbym o rade,generalnie chodzi mi o dosc duzy samochod,aczkolwiek w przypadku audi sprawa jest o tyle ulatwiona ze sedany rowniez maja potezne bagazniki i pewnie jak na moje potrzeby transportowe wystarczy,co wcale nie znaczy ze obrazilbym sie za nadwozie kombi/avant
Zastanawiam sie pomiadzy nastepujacymi modelami :
100 c4 avant/sedan - tu prosilbym kogos znajacego sie o wymienienie dostepnych wersji silnikowych (w ogloszeniach widzialem wersje z trzema dodatkowymi zegarami i bez,oraz z dwoma rodzajami kierownicy-od czego to zalezy? )
B4 sedan/avant - jak ten model sie plasuje w porownaniu do 100c4,silniki,wersje...??
Oraz moze A4 najprostrze jakie tylko moze byc,z nieduzym silnikiem,moze miec szyby na korbke,jesli audi wogole takie robilo
Prosze doradzcie mi cos,na ktorym modelu raczej sie skupic,jakiego silnika szukac,w jakiej cenie mozna dostac jesli sprowadzany a jakiej jesli krajowy.
Aha ,i jeszcze jedno jak wyglada sprawa instalacji gazowej i spalanie wtych samochodach,gaz sekwencyjny cy zwykly,please help...
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam..