.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.lut.2025 18:13:33

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: oOoO 80 b3 1.8 Confort Edition Kraków
PostNapisane: 24.lis.2005 23:20:40 
Użytkownik

Witam ,Audi 80 1991 rok ,wersja *jak na tamte czasy to full wypas :) * Confort Edition (4xelektryka ,chromy,centralny,wspomaganie,zderzaki w kolorze nadwozia, bordo metalik,wentylowany bagażnik,schowek na narty,klimatyzacja,elektryczne i podgrzewane lusterka,regulacje siedzen dodatkowe,nawiiew na tylna kanape,termiczne szyby (jakies inne mam... nie paruja noi inaczej wygladaja),przyciemnione seryjnie na zielono,komputer pokładowy .... i teraz podłokietnik :P * 1.8 podobno 90 km ,ale moim zdaniem wiecej bo mam 2 znajomych co maja niby tosamo ,a duza roznica .... .Przejechane teraz 210 000 km ,świeży olej i filterki ,świece :) ,sprowadziłem z austri w lutym tego roku.Miałem wtedy wielki dylemat...miałem do wyboru dwa samochody.. ,jeden to własnie audi ,a drugie to bmw 524 td z tego samego roku ,pełny wypas,alektryczne szyby lusterka dach,skóra (czarna :) ),siedzenia,klimatyzacja noi disel 120 km :) oba biedaki za 750 euro :) No ale cóz bmw było białe ,a kobieta zakazała :) ,troszke żałuje ,chociasz 80-tka nie zawiodła mnie i obwiezła w tym roku po CAŁEEEJ polsce bo już zrobiłem 15 tys, a wakacje spedziłem zwiedzajac mazury i nad morze.. .Aaa tak pozatym to wersja B3 ps. zmieniłem sobie migacze z przodu bo z pomaranczowymi to masakra... .Nie preferuje tuningu...choc podoba mi sie ,ale to nie auto moim zdaniem (konkretnie moje) .. cicho ,fajnie ,nawet malo pali.. 11-12 *gazu*przy spokojnej jeździe tylko ,że odcinki 3 km.... ssanie czasem sie nawet nie wylancza :) .Ogólnie chwalę ,ale troszkę żałuje tej bmw... .Mam aparacik cyfrowy wiec w weekend zrobie fotki ,ale mam strasznie brudne autko ,wiec nie wiem czy wypada :) Bo może ktos chciałby widziec np. orginalne chromy... spotkałem tylko raz w krakowie wersje z org. chromami (czyli naokoło szyb) .Pozatym mam 20 lat ,uczę się i pracuję to juz moje 3 auto (honda quintet (super autko ,tylko mało znajdziecie bo w polsce były 3 szt :) wersja dyplomatik ze skórą ,automat,elekt. szyber :) ),pózniej tavria 1102 1992... błędny wybór ,ale cóż ogólnie nawet miłe lata ,ale wszyskich mechanikow znam na około ,z 3 x auto wsadziłem w to by nie "GOTOWAŁ" a i tak zawsze stałem gdzies... nieważne ,miło mi Gościć na tej stronie ,fajne rzeczy i materiały zauważyłem są tutaj ,a na nastepny zlot chetnie sie wybiore :) Pozdrawiam i bardzo mi miło.

Tytuł:
PostNapisane: 24.lis.2005 23:41:01 
Użytkownik

Lokalizacja: Gorace klimaty :) Wiek: zawsze 18-tka i trochę więcej ;)
Witam g:)

Niezłe wejście hihihi

Uzupełnij jeszcze profil :!:

Tytuł:
PostNapisane: 25.lis.2005 01:08:55 
Klubowicz

Auto: 210vtq
Witamy kolege, zapraszamy do spotowania ,szczególy ponizej :peace: Chetnie zobaczymy niunke w wypasie :peace: ;-)

A6 V8 Avant - było
Coupe GT ... progress

Tytuł:
PostNapisane: 25.lis.2005 09:13:15 
Użytkownik

Witamy i zapraszamy :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 27.lis.2005 12:41:27 
Użytkownik

Zdjecie w prv galeri ,zapraszam :)

uzupełnij swój profil

Strefa czasowa: UTC + 1