Witam ,Audi 80 1991 rok ,wersja *jak na tamte czasy to full wypas

* Confort Edition (4xelektryka ,chromy,centralny,wspomaganie,zderzaki w kolorze nadwozia, bordo metalik,wentylowany bagażnik,schowek na narty,klimatyzacja,elektryczne i podgrzewane lusterka,regulacje siedzen dodatkowe,nawiiew na tylna kanape,termiczne szyby (jakies inne mam... nie paruja noi inaczej wygladaja),przyciemnione seryjnie na zielono,komputer pokładowy .... i teraz podłokietnik

* 1.8 podobno 90 km ,ale moim zdaniem wiecej bo mam 2 znajomych co maja niby tosamo ,a duza roznica .... .Przejechane teraz 210 000 km ,świeży olej i filterki ,świece

,sprowadziłem z austri w lutym tego roku.Miałem wtedy wielki dylemat...miałem do wyboru dwa samochody.. ,jeden to własnie audi ,a drugie to bmw 524 td z tego samego roku ,pełny wypas,alektryczne szyby lusterka dach,skóra (czarna

),siedzenia,klimatyzacja noi disel 120 km

oba biedaki za 750 euro

No ale cóz bmw było białe ,a kobieta zakazała

,troszke żałuje ,chociasz 80-tka nie zawiodła mnie i obwiezła w tym roku po CAŁEEEJ polsce bo już zrobiłem 15 tys, a wakacje spedziłem zwiedzajac mazury i nad morze.. .Aaa tak pozatym to wersja B3 ps. zmieniłem sobie migacze z przodu bo z pomaranczowymi to masakra... .Nie preferuje tuningu...choc podoba mi sie ,ale to nie auto moim zdaniem (konkretnie moje) .. cicho ,fajnie ,nawet malo pali.. 11-12 *gazu*przy spokojnej jeździe tylko ,że odcinki 3 km.... ssanie czasem sie nawet nie wylancza

.Ogólnie chwalę ,ale troszkę żałuje tej bmw... .Mam aparacik cyfrowy wiec w weekend zrobie fotki ,ale mam strasznie brudne autko ,wiec nie wiem czy wypada

Bo może ktos chciałby widziec np. orginalne chromy... spotkałem tylko raz w krakowie wersje z org. chromami (czyli naokoło szyb) .Pozatym mam 20 lat ,uczę się i pracuję to juz moje 3 auto (honda quintet (super autko ,tylko mało znajdziecie bo w polsce były 3 szt

wersja dyplomatik ze skórą ,automat,elekt. szyber

),pózniej tavria 1102 1992... błędny wybór ,ale cóż ogólnie nawet miłe lata ,ale wszyskich mechanikow znam na około ,z 3 x auto wsadziłem w to by nie "GOTOWAŁ" a i tak zawsze stałem gdzies... nieważne ,miło mi Gościć na tej stronie ,fajne rzeczy i materiały zauważyłem są tutaj ,a na nastepny zlot chetnie sie wybiore

Pozdrawiam i bardzo mi miło.