.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 05:43:18

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24.lip.2006 17:54:59 
Użytkownik

Byłem dzisiaj z moją B3 na Dajtkach u Baranowskiego. Okazało się że przy tamtejszych mechanikach moje Audi chodziło bez zarzutu, cały dzień przy nim dłubali, sprawdzali to i owo, i stwierdzili że wszystko jest ok - samochód przy nich chodził idealnie, nie wzieli ode mnie ani grosza. I chodził tak idealnie przez jakieś 0,5h od wyjazdu od nich, potem znów zaczęły się cyrki, ale tym razem siadł już na amen - nie można go odpalić, czasem się udaje i przez chwile trzyma obroty, ale ledwie podchodzą pod 0,2 tyś (200 obr/min) i zaraz gaśnie, z rury dla odmiany lecą teraz spaliny białe jak śnieg gdy już uda sę go odpalić na chwile. Kazali mi w tym serwisie wrócić do nich w momencie gdy ten problem będzie występował, i jutro go do nich holuje :) Mam nadzieje że coś zdziałają...

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2006 07:51:12 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
Po opisie to jak by uszczelkę pod głowicą wywaliło :/

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2006 10:27:47 
Użytkownik

Dzisiaj rano jak pojechałem holować auto, odpaliło bez problemu, i chodziło w sumie idealnie... no ale zawiozłem je do mechanika... powiedziano mi że przyczyny mogą być dwie: jakiś czujnik temp. (koszt 80 zł) i jakaś sonda (280 zł) nakazałem wymienić obydwie części - chce mieć w końcu spokój, chociaż do kwietnia... :}

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1