A ja swoją Couep poraz pierwszy zobaczyłem, jak mialem 15 lat i moi rodzice zmieniali samochod
, stala wtedy w komisie zasypana jakimis lisciami
Potem widywalem ja co jakis czas w miescie
W koncu zdałem egzamin na prawko, odlozylem troche pieniazkow i zaczelo sie szukanie jakies B2jki, jedynym kryterium bylo 5 garkow pod maską:). I pewnego dnia idąc do szkółki na parkingu zauważył zielone Coupe, które ogladalem kilka lat wczesniej
. Pjechalem z ojcem obejrzec, potem weszlilsmy do najblizszego zakaldu i spytalismy sie czyje to, poczatkowo nikt sie nie przznawal
, dopiero jak powiedzielismy ze bysmy chcieli kupic to wyskoczyl jakis lepek i sie przyznal
Potem był miesiac czekania bo brakowlao mi troche funduszy i na poczatek wakacji była moja
Jak odoziłem jej poprzedniego wlasciciela do domku to łza kreciła mu sie w oku i nie chciał wysiąść
A na poczatku tego roku chcialem sie jej pozbyć, jak zapewne niketorzy wiedza
i szukalem allegro, trader, komisy mobile, itp Audi B3 z Q i z silnicznkiem 2,3 10V lub 20V i koniecznie z klima
, kilka obejrzalem, ale moje stare Coupe nie chcialo mnie opuscic
, a utrzymywanie dwoch autek nie za bardzo mi sie usmiechało.
W koncu zdesperowany dowiedzialem sie ze znajomy rodzicow, który ma komis ma jaks Calibre w pelnym wypasie i ze ewentualnie wezmie Audi w rozliczeniu
Pojechalem do komisu, ale nim doszedlem do Calibry (jak sie okazalo skorodowanej i w "pieknym" turkusowym kolorze) ujrzalem Renault 19 Cabrio i stalem sie jej wlacicielem
Aha nie ma klimy i Q i ma strasznie mulowaty silnik