.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 12:55:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 16:03:29 
Użytkownik

krzycho0110 napisał(a):
zioolko napisał(a):
Cytuj:

....o A4 zapomnij bo ponoć małe pudełko w środku no i inny komfort jazdy itp.

Jezeli myślisz w ten sposób o A4 B6 to jesteś w błędzie i nawet nie wiesz jak wielkim.

kolego poczytaj i bedziesz zdrowszy ;)
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... ight=a4+a6

Na zdrowie nie narzekam. Dla mnie C5 to stary kondon dla ciebie może to szczyt marzeń. Nie przecze, że jest miejsca więcej niż w A4 B6, ale w starze albo żuku masz miejsca jeszcze więcej. Jakbym miał zmienić swoją B6 to tylko na B7 albo C6. Na C5 które ma w testach EuroNcap o dwie gwiazdki mniej przy zderzeniach bocznych to czysta głupota. BTW przy masie własnej 100 kg jakoś na brak miejsca nie narzekam.
Niezależne zawieszenie tylne zamiast belki w wersji B6 z Q i bez Q to chyba duży krok naprzód.
Z tyłu w A4 B6 miejsca jest mniej niż w C5 ale ja na taryfie nie jeżdze więc mam to w poważaniu. Idąc twoim tokiem myślenia, że im większe tym lepsze kup passata B4 - za fotelem kierowcy i pasażera można jacuzzi zamontować, albo kozaczoka zatańczyć.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 11:22:28 
Użytkownik

kolego masz 3 posty na krzyż i prawisz nauki ;) odpuść trochę i nie zaglądaj mi do kieszeni ,mówiąc ze to szczyt moich marzeń ,może szczyt twoich marzeń ,to mieć chociaż połowę z tego co ja mam... i nie pień się tak bo poprostu a4 jest z niższej półki niż a6 i tego nie zmienisz

ALL BEL 2013-

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 12:56:21 
Użytkownik

zioolko napisał(a):
krzycho0110 napisał(a):
zioolko napisał(a):
Cytuj:

....o A4 zapomnij bo ponoć małe pudełko w środku no i inny komfort jazdy itp.

Jezeli myślisz w ten sposób o A4 B6 to jesteś w błędzie i nawet nie wiesz jak wielkim.

kolego poczytaj i bedziesz zdrowszy ;)
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... ight=a4+a6

Na zdrowie nie narzekam. Dla mnie C5 to stary kondon dla ciebie może to szczyt marzeń. Nie przecze, że jest miejsca więcej niż w A4 B6, ale w starze albo żuku masz miejsca jeszcze więcej. Jakbym miał zmienić swoją B6 to tylko na B7 albo C6. Na C5 które ma w testach EuroNcap o dwie gwiazdki mniej przy zderzeniach bocznych to czysta głupota. BTW przy masie własnej 100 kg jakoś na brak miejsca nie narzekam.
Niezależne zawieszenie tylne zamiast belki w wersji B6 z Q i bez Q to chyba duży krok naprzód.
Z tyłu w A4 B6 miejsca jest mniej niż w C5 ale ja na taryfie nie jeżdze więc mam to w poważaniu. Idąc twoim tokiem myślenia, że im większe tym lepsze kup passata B4 - za fotelem kierowcy i pasażera można jacuzzi zamontować, albo kozaczoka zatańczyć.

przykro mi, lecz posiadasz najbardziej kompromitujący model Audi [obok A2 naturalnie] od połowy lat 90ych. niemal każdy znawca marki wybrałby B5 z końca produkcji, aniżeli B6.

...i ta jakość / stylistyka Golfa wewnątrz... :):

piszę to ze świadomością, iż C4 jest modelem trwalszym aniżeli C5. nie mniej jednak, aż tak wielkiej przepaści jakościowej pomiędzy C4 a C5 nie było, jak w przypadku tego, co zrobiono z B6.

ponadto, ton wypowiedzi, który używasz jest zupełnie nie na miejscu.

Anthem Advanced 1

:P(|)

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 13:46:09 
Użytkownik

widze, że grono nieomylnych posiadaczy A6 C5 się obraziło i próbuje wpędzić mnie w finsowo estetyczne kompleksy.
Primo - krowa, która dużo muczy mało mleka daje (to odnośnie tego, ze się mało udzielam).
Secundo - chłopie - mam dobre zdrowie i wspaniałą rodzinę - więc nie wiem co lepszego możesz mieć odemnie, czego powinienem ci zazdrościć.
Wybór A4 B6 był przemyślanym wyborem. C4, C5 były fajnymi autami - ale 5,10 lat temu. Kto nie idzie do przodu ten się cofa. Prównywanie B6 do golfa i A2 pominę milczeniem.
Trochę luzu i liczenia się ze zdaniem innych wam się przyda.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 13:56:43 
Moderator

Auto: Audi A8 D2 4.2 quattro
Tobie też :peace:

Honda NC750S DCT '2019 [09.2019-teraz] R2
Email: lukaszgryglicki@o2.pl, tel: 693582014
Морготх
Leśny Dziadek

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 16:13:03 
Użytkownik

[niezłe ;) ] zioolko samo sobie komplikuje życie.
zionie niedojrzałą nienawiścią, lecz by otrzymać jakąkolwiek poradę na AKP będzie musiał założyć nowe konto* oraz być miłym i serdecznym.

taka filozofia bytowania pozostaje dla mnie niezgłębiona.
[z racji, iż moderowałem kilka for polskich i zagranicznych, to jest to zupełnie powtarzalny typ zachowania]

*wyjątki stanowią Kulturalni Panowie, którzy przepraszają mnie na PW za zaszłości, których nie pamiętam... :d

Anthem Advanced 1

:P(|)

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 20:26:19 
Użytkownik

meszrum napisał(a):
zionie niedojrzałą nienawiścią, lecz by otrzymać jakąkolwiek poradę na AKP będzie musiał założyć nowe konto* oraz być miłym i serdecznym.

[z racji, iż moderowałem kilka for polskich i zagranicznych, to jest to zupełnie powtarzalny typ zachowania]

*wyjątki stanowią Kulturalni Panowie, którzy przepraszają mnie na PW za zaszłości, których nie pamiętam... :d

twoje rady są subiektyuwne a nie obiektywne więc nic ciekawego do tematu nie wnoszą.
Chwała tobie, że moderujesz to tu to tam, nie wszyscy mają tak wysoką społeczną pozycję ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 21:12:38 
Klubowicz

zioolko napisał(a):
meszrum napisał(a):

twoje rady są subiektyuwne a nie obiektywne więc nic ciekawego do tematu nie wnoszą.
Chwała tobie, że moderujesz to tu to tam, nie wszyscy mają tak wysoką społeczną pozycję ;)

Oj... nie chciało mi się tutaj zaglądać, ale skoro już to zrobiłem i przeczytałem Twoje posty to proszę Cię o danie na spory loooooz czy tam "N" - nie wiem jaką skrzynię preferujesz :!!: Skoro wiesz najlepiej to po co Nas słuchasz - przecież my nie wiemy co dobre i wogóle się nie znamy...

Proszę Cię o zmianę tonu wypowiedzi bo inaczej będę musiał wyciągnąć konsekwencje karne - zamknę wątek a jak dalej będziesz się tak zachowywał to użyję innych narzędzi. Tutaj na forum nie ma zaglądania do kieszeni - jeśli kogoś stać na np. B2 to też jest tutaj mile widzany w przeciwieństwie do osób, które chcą się tutaj tylko "pokazać" i "zabłysnąć".

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1