zioolko napisał(a):
krzycho0110 napisał(a):
zioolko napisał(a):
Cytuj:
....o A4 zapomnij bo ponoć małe pudełko w środku no i inny komfort jazdy itp.
Jezeli myślisz w ten sposób o A4 B6 to jesteś w błędzie i nawet nie wiesz jak wielkim.
kolego poczytaj i bedziesz zdrowszy
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... ight=a4+a6Na zdrowie nie narzekam. Dla mnie C5 to stary kondon dla ciebie może to szczyt marzeń. Nie przecze, że jest miejsca więcej niż w A4 B6, ale w starze albo żuku masz miejsca jeszcze więcej. Jakbym miał zmienić swoją B6 to tylko na B7 albo C6. Na C5 które ma w testach EuroNcap o dwie gwiazdki mniej przy zderzeniach bocznych to czysta głupota. BTW przy masie własnej 100 kg jakoś na brak miejsca nie narzekam.
Niezależne zawieszenie tylne zamiast belki w wersji B6 z Q i bez Q to chyba duży krok naprzód.
Z tyłu w A4 B6 miejsca jest mniej niż w C5 ale ja na taryfie nie jeżdze więc mam to w poważaniu. Idąc twoim tokiem myślenia, że im większe tym lepsze kup passata B4 - za fotelem kierowcy i pasażera można jacuzzi zamontować, albo kozaczoka zatańczyć.
przykro mi, lecz posiadasz najbardziej kompromitujący model Audi [obok A2 naturalnie] od połowy lat 90ych. niemal każdy znawca marki wybrałby B5 z końca produkcji, aniżeli B6.
...i ta jakość / stylistyka Golfa wewnątrz...
piszę to ze świadomością, iż C4 jest modelem trwalszym aniżeli C5. nie mniej jednak, aż tak wielkiej przepaści jakościowej pomiędzy C4 a C5 nie było, jak w przypadku tego, co zrobiono z B6.
ponadto, ton wypowiedzi, który używasz jest zupełnie nie na miejscu.