.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 16:39:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.gru.2008 19:27:58 
Klubowicz

beczka niezly kulcik!!. Moj ojciec kilka z Niemiec przerzucil jak bylem gowniarzem... najwytrzymalsze auto, ktore M-Benza do bankrutctwa moalo co nie doprowadzilo. Dzisiaj juz firmy tego bledu nie popelniaja :)

Co do Calibry.. podobala mi sie stylistyka, wlasciwie nawet dzisiaj mi sie podoba. Ale niezly bigos - krol metalu sluchajacy nirvany w aucie disco polo, na tle polskiej "statuly wolnosci" :)

KORU napisał(a):
quattrofan napisał(a):
etam. Bóg kazał wybaczać ;)

Świeta racja, no ale za to porzadnie sie nam nawrocil :peace: Oliwer dawaj wiecej fotek w sumie to bardzo lubie klimat Młodych Wilkow. :)

emge napisał(a):
Ja w tych latach byłem ambitniejszy :diabel:
Obrazek

Ten Mlody Wilk ponizej to na pewno juz nie cierpi na anoreksje :D :D :D (to rok 95, i male sprostowanie - zdjeica z calibra to 96 ). Malo ambitne, ale w gorach dawalo rady, ludzie w Istebnej nie wychodzili z domow jak zjezdzalem na stok. Raz wypadl mi z dachu komplet nart i tubylcy nie chcieli mi ich oddac dopoki nie przestane tak jezdzic. Echh.. piekne czasy :)
Obrazek
Obrazek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1