mariuszj0808 napisał(a):
macie swój ekskluzywny klub gdzie user nie ma wstępu , nic mi do tego ale jest też forum zewnętrzne i tu jesteście w mniejszości , nie umniejszam wam waszej rangi ale bez userów to forum świeciło by pustkami i tak podupadło w ciągu kilku lat ,
user też człowiek i może być bezinteresowny macie swoje asistance czego my nie możemy mieć swojego ,
myślicie o swoich kolegach z dopiskiem "klubowicz" a ja myślę o wszystkich userach i klubowiczach więc raczej egoistą nie jestem ,
rzuciłem propozycję umieszczenia swojej (osoba sama dobrowolnie wysyła zgłoszenie z przybliżonym miejscem zamieszkania ) lokalizacji na mapie polski ,
wracając do zlotów nie widziałem was na zlotach w anglii ani na majówkach vag-a , za daleko terminy nie pasowały , nie wiedzieliście ,że coś się dzieje ? o wpłacie na serwer od półtora roku ani słychu ani widu
sorry chłopaki ale bezinteresownością od was nie bije w stronę userów chociaż zdarzają się rodzynki i gitary
zresztą po co rozwijać temat i tak pójdzie do kosza
Kompletnie nie rozumiesz co się do Ciebie pisze... Robisz jakieś sztuczne podziały... Wy, my, dżizas... Przyjmij wreszcie do wiadomości, że to nie klepanie na forum buduje relacje, ale stanowi jakiś drobny wstęp. Wchodzisz w rolę jakiejś ofiary (wręcz całej rzeszy takich ludzi), której nikt nie daje szansy... a ja piszę że nic nie stoi na przeszkodzie pojawić się na zlocie, dobrze zabawić i poznać ludzi...
To jest Audi Klub Polska, czy mi się zdaje, bo coś wspominasz o innym kraju albo jakichś VAG'ach... A może chcesz żeby 150 osób wsiadło w samochody i przejechało 1700km na spota pod marketem tesco na obrzeżach Londynu ?
Znam conajmniej klika osób, które mieszkają/mieszkały na wyspach i im to nie przeszkadzało w odwiedzaniu organizowanych i reklamowanych w odpowiednim dziale zlotów...
A już ocena, kto jest w porządku, a kto nie, w świetle tego, że w zasadzie nikogo nie znasz, można przyjąć, za lekką przesadę.
P.S. Adam masz zasługi jak stąd do Anglii dla AKP, więc tu nie ma nawet o czym dyskutować.