Może ktoś by poukładał te czasy pokolei ? Łatwiej by było miejsca ustalić, pod uwagę trzeba wziąć lepszy z każdego przejazdu i będzie cacy..... ja po całym dniu czasu nie mam siły... jak nikt nie zrobi to ja jutro posortuję....
A druga sprawa...... kasa za zlot..... beznadziejnie niestety wyszło...... kaskę oczywiście ci przeleję bo to bezsensu żebyć ponosił koszty.... ale tłumaczenie SJS że impreza za 4500 zł to po kosztach... hmmm... nie będę z tym polemizował, duże chłopaki mają koszty
Ale w sumie racja, mieli zarobić dużo, miało być więcej aut, zarobili mniej, tak wyszło, nie chcą negocjować, trudno się mówi, mamy nauczkę na przyszłe zloty.....
Ja jestem przeciwny zdawaniu się na łaskę i niełaskę zewnętrznej firmy organizującej zabawę na torze, pewnie że dużo łatwiej i odpowiedzialność spychamy na innych, ale sposób zabawy ustala nam ktoś inny, uważam że to co zrobiło SJS nie było tym czego oczekiwała większość klubowiczów. Nie było napisane że jedziemy na kurs doskonalenia jazdy..... miała być zabawa na torze na fajnym śniegu.... a nie na rozjeżdżonym na zabierające masę czasu szkolenia..... nie mówię że złe, ale nie tak miało być..... i wiem że to nie tylko moje zdanie. A jak dodamy że kosztowało to 4500 zł to mamy cały obraz. Więc IMO mamy nauczkę na przyszłość. A jak chcemy zepchnąć organizację toru na innych to ostatecznie w formie takiej jak zrobiła to Warszawa na poprzednim zlocie, chyba wyszło sporo taniej, a był człowiek który to firmował sobą i brał pewna odpowiedzialność za część torową....
ok, więcej nie piszę, bo kto to przeczyta.....