.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 16:36:51

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: [wydzielony] Jazda autostradowa i takie tam....
PostNapisane: 08.sie.2016 09:13:51 
Użytkownik

Auto: a6 CANC i cab AHU
metyoo napisał(a):
Faktycznie nie ma sensu ciągnąć tego tematu, bo zrobił się mega bełkot.

Bo punkt widzenia zawsze zależy od punktu siedzenia. ;)

PostNapisane: 08.sie.2016 10:49:01 
Użytkownik

Znam oba punkty widzenia - to dla mnie żaden argument. Racja była, jest i będzie jak dupa - każdy ma swoją...
Zaczynają się niepotrzebne przepychanki słowne i wyzwiska.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku, ty też pisz poprawnie po polsku, chyba, że nie robi Ci różnicy, że robisz komuś laske, a nie łaskę

PostNapisane: 08.sie.2016 13:52:49 
Użytkownik

Auto: S4 B6 Cabrio
MAXA8 napisał(a):
Debilem trzeba byc by jechac bez przyczepy osobówką 95 na autostradzie. Ja nawet z przyczepa jeżdze 110-120 albo się bede wlókł przepisowe 80 co nie jest ani miłe ani wygodne gdy ciągle tiry chca wyprzedzać.

Sam bym cię zepchał z drogi za taka postawe!!

przepisy przepisami ale sa tez zasady zdrowego rozsądku!

Dla pewności, do mnie pijesz kolego? Tak pytam.

Ponieważ założyłem ten wątek czuję się wywołany do tablicy. Czytam to co napisałeś i oczom nie wierzę. Mój komentarz nie będzie dla Ciebie zbyt pochlebny, ale sam dałeś sobie prawo nazywać innych debilami, więc nie spodziewaj się kwiatów w zamian. Skoro piszesz, cytuję "Sam bym cię zepchał z drogi za taka postawe!! " to albo jesteś zwyczajnie głupi (choć trudno Cię za to winić, bo skąd miałbyś to wiedzieć) albo pisałeś swój post nie do końca świadomy, co w sumie na jedno wychodzi. Przyszło Ci może do głowy, że "zepychając" kogoś z drogi mógłbyś go zabić, a przy okazji Boga ducha winnych pasażerów, na ten przykład matkę z dziećmi? Naprawdę, jak napisał jeden z przedmówców, chciałbyś kilka ładnych lat oglądać świat przez okno w szkocką kratę mając przy okazji powiększane ⌀ w d....e regularnie przez smutnych panów, współlokatorów? Ogarnij się i nie zachowuj jak pępek świata i wszystkowiedzący. Przyjmij też do wiadomości, że prawo dotyczy nas wszystkich, Ciebie również, i zostało wymyślone przez ludzi od nas pewnie mądrzejszych. Powtarzam, wzajemny szacunek, przestrzeganie przepisów, spokój na drodze i wszystko będzie ok.

PS. Moja żona na wspomnienie tej sytuacji jeszcze teraz robi się nerwowa, bo mogło być różnie...

Proponuję, jako założyciel tego wątku (zresztą kilku kolegów zaproponowało to już wcześniej), zamknięcie go, ponieważ szanse na merytoryczną dyskusję maleją z każdym postem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 143 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa: UTC + 1