Tam dokładnie jest napisane to:
Ksenon - nauczenie obudowy dla Audi 80 reflektorów z DE- technologią (na A6 C4 podstawą ksenonem )
Uwagi: Ta obudowa została przeprowadzona z środkami świecącymi A6 C4,jako to znane Ebay - nie dawał zdań uzbroić o jeszcze. Ona jest tylko rzeczywiście użyteczne, jeśli ma się równy pojazd rozdawca!
Reflektory wybudują
Szklany posypać wydobywają (z małym tokarzem śrubowym Clipse dźwignie od) reflektor
Tragarze soczewki przez kręcą usuwają śruby nastawiająca.
Soczewki (incl. palniki) wymieniają ( soczewki C4 pasują kompletnie, po prostu modyfikacji)
Uwagi: Powinno się przewracać postronna wstawiać ( nie musi się tak później z tym czym modyfikują od SW- oprawy) nich ksenonowi soczewek.
On następuje teraz pierwszą przymiarkę oprawy, z którym można stwierdzać, ilu tworzywo sztuczne trzeba odcinać na tym za udziałem SW.
Odłączanie zbędnego materiału przychodzi teraz, uważają przy tym na tego , że Freigängigkeit ręczona jest, powinno się wykorzystywać komedię wysokości jeszcze. tu
Reflektory kompletują znowu.
Przy posadzeniu szkieł posypanych kiedy możliwe nowe zgęszczenie używają.
Nałożenie kablowe:
Czerwony: +30 (nadwyżka dystansowa) zabezpiecza z każdorazowo 15 A. Żółty: Prąd włączający, orig. Telegrafuj pojazd dla światła mijania. Brązowy: Masa czarna: Telegrafuj dla Lampenkontrollgerät, jeśli AC istniejące.
Reflektory do próby wbudowują.
Kiedy wszystko funkcjonuje, SW wybudują i oprawa za pomocą 2 kleje składnika (od Berner Würth, Förch, itd.) i płyty tworzywa sztucznego zamykają.
Uwagi : Uważają na tego , że nie zamyka się odpowietrzania przymusu, obijać mogą tu SW w przeciwnym razie.
Reflektory wbudowują., fertigeinstellen,
Dostrzegaj przed: Obchodzą się z palnikami itd. nadzwyczaj ostrożny, tu A6 C4 ksenon reflektorów ca.1200 euro!!! Kosztuje. Żaden udział jest przy tym systemie pojedynczy dostępny!
Dla wszystkich sceptyków : Wszystek z TÜV !!!
Dziękowałby na Steffen W. Dla okresu sprawozdawczego kilka obrazów, zrobiłby tu mnie przy mojej obudowie niestety żadną.
Może jest troche błędów, ale mam nadzieję że sobie poradzisz!!!! POZDROWIENIA