.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.kwi.2025 07:34:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.maja.2003 10:49:41 
Użytkownik

no tak, zapomniałem zaintonować hymn pochwalny na cześć kolegi z Krakowa ktory nie bacząc na zmęcznie i czerwone oczy szukał szukał i szukał... aż wyszukał zdjęcie mojego czterokołowca :D Dzięki dozgonne - masz u mnie piwo :D

Tytuł:
PostNapisane: 06.maja.2003 11:35:04 
Użytkownik

Hugo napisał(a):
Widzę że połowa z nas się nie spotkała.Dlatego z DeSem planujemy jakąś imprezkę 31 maja po Modlinie.Myśle że chętni się znajdą :-P

Tak, w ramach rekompensaty za brak jakiego kolwiek spotkanka w Modlnie 1 Maja chcemy zorganizować coś 31. Muszę tylko wiedzieć ile osób będzie chętnych na dłuższą imprezkę i czym mam załatwiać jakiś lokal. 8)

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 06.maja.2003 11:42:31 
Użytkownik

Des , ty masz jeszcze jakies watpliwosci ? ... jak sie bedziesz ciagle pytal to nic nie zorganizujesz ... dzialaj chlopie bo to za niecaly miesiac :0

Tytuł:
PostNapisane: 06.maja.2003 20:58:14 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
Hansik napisał(a):
ale mojej furki to chyba nikt nie robil ... narazie widzialem tylko 2 fotki zrobione przez Necro

sorki Hans ale jak stales z Migelem to szedlem bez aparatnika za to jak wrocilem cyknac fotkie to jusz cie nie bylo :-(

mquattro napisał(a):
Ja z przykroscia musze stwierdzic ze strona Rezaczy to chodzi u mnie jakby chciala i nie mogla a conajmniej 70% zdjec wogole nie moge otworzyc ...

wiem ze transfer jes kiepski ale to jusz nie odemnie zalezy poprostu serwer mamy na SDI (no bo klubowicze nie kca placic skaldek) i niestac mnie na kupno jkaegos szypkiego serwra :-(

Chodzin napisał(a):
Nie przejmuj sie, Szosti chyba nie przepada za C4, wiecej na tych zdejeciach GOlfow niz C4...

...nie nie poprosu loobiem C4 ale do ladych golfiqf czujem pewien sentyment...kcielem powiedziec ze mam slabosc :grin: :grin: :grin:

a co do spotkania sie ze wszystkimi Audikowcami to jest tak: rozmawialem po drodze do modlina z Karzelkiem przez telefon...chyba ze 4 razy...ale i tak ani ja ani on nie zadzwonil jak jusz bylismy na miejscu....hmmmmmmmm
:-? :-? :-? ....siem twierdzic ze w bydgoszczy bylo lepiej...jesli chodzi o sprawy klubowe..... :grin: :-P :grin:

Tytuł:
PostNapisane: 06.maja.2003 21:02:46 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
ale mojej furki to chyba nikt nie robil ... narazie widzialem tylko 2 fotki zrobione przez Necro

Hans - bracie - pecha miałeś - jak miałem cykać fotke twojemu białemu pociskowi na torze - baterie mi wysiadły - a w zasadzie mojemu fotoidiotencostam.

Tytuł:
PostNapisane: 06.maja.2003 21:04:22 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
Des , ty masz jeszcze jakies watpliwosci ? ... jak sie bedziesz ciagle pytal to nic nie zorganizujesz ... dzialaj chlopie bo to za niecaly miesiac :0

Właśnie się okazuje że chętnycha wcale tak dużo nie będzie niestety :-( :-( :-(

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2003 00:25:21 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
szosti napisał(a):
....siem twierdzic ze w bydgoszczy bylo lepiej...jesli chodzi o sprawy klubowe..... :grin: :-P :grin:

tjaaaa - lepiej powiadasz?
ciekawe dlaczego???
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2003 09:23:12 
Użytkownik

DeS napisał(a):
Właśnie się okazuje że chętnycha wcale tak dużo nie będzie niestety :-( :-( :-(

No jak to, chec deklaruje juz kilkanaście sztuk. Nie spodziewałes sie chyba wyniku w okolicach dwóch setek :D

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2003 21:39:01 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
Bilu napisał(a):
szosti napisał(a):
....siem twierdzic ze w bydgoszczy bylo lepiej...jesli chodzi o sprawy klubowe..... :grin: :-P :grin:

tjaaaa - lepiej powiadasz?
ciekawe dlaczego???

śwagier co masz na mysli ....????? browar......???????? :-P :-P :-P

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2003 22:11:22 
Użytkownik

Mnie sie ta twoja stronka bardzo podoba Szosti i powiem ze nawet szybko sie laduje u mnie, bywalem na gorszych padakach przy ktorych twoja to express. Zdjecia ladniutkie ale i tak co nieco zmienie :)

ps. wiecej tych panienek nie masz :)24 , tzn nie robiles zdjec??? Ta blondzie fajnie ujales. :)2 haha

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2003 22:12:49 
Użytkownik

Mnie sie ta twoja stronka bardzo podoba Szosti i powiem ze nawet szybko sie laduje u mnie, bywalem na gorszych padakach przy ktorych twoja to express. Zdjecia ladniutkie ale i tak co nieco zmienie :)

ps. wiecej tych panienek nie masz :)24 , tzn nie robiles zdjec??? Ta blondzie fajnie ujales. :)2 haha

Tytuł:
PostNapisane: 07.maja.2003 22:45:19 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
no ja tyz kilka cyknalem ...fotek :oops:
zadnych golfow ino prawie same audiczki
szwagier - dostales te zdjecia czy nie???

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1