Hansik napisał(a):
ale mojej furki to chyba nikt nie robil ... narazie widzialem tylko 2 fotki zrobione przez Necro
sorki Hans ale jak stales z Migelem to szedlem bez aparatnika za to jak wrocilem cyknac fotkie to jusz cie nie bylo
mquattro napisał(a):
Ja z przykroscia musze stwierdzic ze strona Rezaczy to chodzi u mnie jakby chciala i nie mogla a conajmniej 70% zdjec wogole nie moge otworzyc ...
wiem ze transfer jes kiepski ale to jusz nie odemnie zalezy poprostu serwer mamy na SDI (no bo klubowicze nie kca placic skaldek) i niestac mnie na kupno jkaegos szypkiego serwra
Chodzin napisał(a):
Nie przejmuj sie, Szosti chyba nie przepada za C4, wiecej na tych zdejeciach GOlfow niz C4...
...nie nie poprosu loobiem C4 ale do ladych golfiqf czujem pewien sentyment...kcielem powiedziec ze mam slabosc :grin: :grin: :grin:
a co do spotkania sie ze wszystkimi Audikowcami to jest tak: rozmawialem po drodze do modlina z Karzelkiem przez telefon...chyba ze 4 razy...ale i tak ani ja ani on nie zadzwonil jak jusz bylismy na miejscu....hmmmmmmmm
:-? :-? :-? ....siem twierdzic ze w bydgoszczy bylo lepiej...jesli chodzi o sprawy klubowe..... :grin:

:grin: