.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lis.2024 12:11:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 16:22:28 
Użytkownik

DeS.... fajny jesteś.... chcesz się poczubić? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 16:49:30 
Użytkownik

keyser napisał(a):
DeS.... fajny jesteś.... chcesz się poczubić? :lol:

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Why not ?? W końcu coś może zaczęłoby się dziać !!!

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Ostatnio edytowano 18.lis.2002 17:02:23 przez tipl_DeS, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 16:51:58 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
Des. Bilo ... ale z was marudy ...nie trzeba bylo odrazu napisac ze domagacie sie zlotu ?? ... a z organizacja lokalnych spotkan to sie kontaktujcie bezposrednio miedzy soba ... po co robic zamieszanie na foprum ... ludzie troche logicznego myslenia zamiast narzekania i wszystko da sie zrobic .... no chyba nie oczekujecie ze Volki bedzie organizowal spotkania w wawie ? :lol: ... a co do zlotu to wiem ze bedzie , prawdopodobnie w styczniu i prawdopodobnie na torze .... tak zeby poszalec ... ale narazie to tyle co moge powiedziewc zeby nie robic przedwczesnych apetytow .... takze furki pucowac i cierpliwie czekac :)

Może i jestem marudą !! Ale walcze coś !!!
W sumie tak jak napisałęm wyszło z tego jedno że jak coś się dzieje to
jest zaineteresowanie !! :-D :-D :-D

Pozdrawiam
I niech nikt nie bierze sobie wszyskiego do serca !!! :oko: :oko: :oko:
DeS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 17:59:12 
Użytkownik

ogolnie .. wiadomo ze zima zlotom nie sluzy ale latem z tego co widzialem to duzo klubowiczow bylo w toruniu,borkach na bemowi .. sporo tych zlocikow bylo ..
co do duzej nieaktywnej ilosci czlonkow naszego klubu ... kogo to obchodzi .. ja poznalem przez klub kilkanascie zajebistych osob i jest ok .. :-D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 22:42:43 
Użytkownik

Bilo , sorki ale termin zlotow to chyba nie problem ... zima tez jest dla ludzi a to ze tobie sie nie podoba ... hmm ... dobrze ze chociaz jest inicjatywa zorganizowania takiego zlotu w zimie ... jak znam zycie to ty i pewnie Des nie pojawia sie na tym zlocie niestety ... ale lepiej zebym sie mylil ... wiesz ... najlatwiej komentowac z pozycji obserwatora , nie podejmujac dzialn ktore moglyby zobowiazywac ... sorry za taki klimat posta ale wyskoczyliscie z Desem z tym tematem jak Filip z konopii ... naprawde ... nie widze potrzeby zeby cos zmieniac ... jak sie komus nie podoba to ze sie ludzie nie integruja to niech cos zaproponuje , zorganizuje a nie narzeka ze nikt nic nie organizuje ... na co wy liczycie ... kazdy tutaj ma takie same prawa do organizowania czegokolwiek , wiec macie wolna reke ... a to ze ktos pprobuje zrobic cos ciekwaszego jak spotkanie niedzielne to chyba dobrze ... no nie ? ... moim zdaniem to powinno wlasnie tak wygladac ze jezeli ktos ma pomysl i inicjatywe to powinien cos organizowac ... wymagania moze miec kazdy , ale nie kazdy jak widze chce miec udzial w rozwoju klubu ... i jeszcze raz powiem ... nie mam nic do nikogo osobiscie , ale sezon ogorkowy jak widze w pelni wsrod braci samochodowej i niestety powstal i taki temat tutaj ... a feee :-?

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 22:47:33 
Użytkownik

ok spokoj mi tu bo glowa mnie boli ( chyba ostatnio w cos walnolem ..) .. nie ma co duzej ciagnac tego tematu ... bo do niczego nie prowadzi .. nastepny zlot niebawem ..moze z koraszewskim cos zorganizujemy cos naprawde duzego i z pod znaku czterech kolek .. :-D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 22:47:37 
Użytkownik

Hans qrwa wyloozuj bo zaczynasz już być męczący !!! A piszesz jak byś za cały klub się wypowiadał a są różne głosy na ten temat nie tylko twój szanowny !!! Musisz uszanować czyjeś niezadowalenie z czegoś !!!
Wszystkich rozumow jeszcze nie pozjadałeś i ja naszczęście też nie ale to nie znaczy że trzeba bombardować każdą wypowiedź !!!!
Spuść z tonu !!
POzdraffiam
DeS

Obrazek

Tytuł: Re: Ważne sprawy KLUBOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 18.lis.2002 22:53:24 
Użytkownik

DeS napisał(a):
Dla przykładu post w sprawie hamulców do A3 był przynajmniej dla mnie zdziewko pozerski bo niby skąd my mamy wiedzieć jaki hamulce wsadzić do A3 skoro na przykład ja nie mam na ten temat pojęcia !!! Nie mam żadnych zastrzeżeń do autora tego tematu bo praktycznie się nie znamy ale było to troszkę nie smaczne !!! Przecież jest tylu specjalistów od technicznych aspektów na techniczym forum !!!
Nie tedy droga !!!

Nie no dzięki Des. To chyba swiadczy o was dobrze jak pytam się tu a nie na na technicznym. Zreszta kto najlepiej bedzie wiedział co pasuje do jednego audi z 2 mocniejszego audi ... posiadacz fiata punto ... weś się człowieku zastanów co piszesz ... to jest forum ludzi gdzie przychodzą i sobie wymieniają doświadczenia i swoje problemy a nie gadka szmatka jakie audi jest super ... bo jest :-D

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 22:54:38 
Użytkownik

Volki! Ale Koraś też trochę leci sobie, bo miało byc w czerwcu, we wrześniu, i kiedy teraz? Może trzebaby jakoś rzeczywiście razem spróbować coś zrobić? W końcu gdzieś tam tor jest blisko, samochody też są, czego chcieć wiećej?

[pieniędzy :P ]

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 22:55:14 
Użytkownik

Okej Desik , Okej Bilo ... do zobaczenia na zlocie w Bydgoszczy , niebawem mam nadzieje ... a jak narazie dam sobie spokoj z wypowiedziami na tym forum ... po co ? ... przeciez i tak nic nowego nie wnosze to po co mam zajmowac glos ... tylko ludzi denerwuje ... a jak ktos cos ode mnie bedzie kcial to na GG jestem ... Ciao ...bawicie sie dobrze ...

Tytuł:
PostNapisane: 18.lis.2002 22:58:24 
Użytkownik

koniec tematu .. z wami jak z dziecmi .. trza dac po lapkach i spac do luzka ... :bardzozly:

Obrazek

Tytuł: Re: Ważne sprawy KLUBOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostNapisane: 18.lis.2002 22:58:39 
Użytkownik

Albert napisał(a):
DeS napisał(a):
Dla przykładu post w sprawie hamulców do A3 był przynajmniej dla mnie zdziewko pozerski bo niby skąd my mamy wiedzieć jaki hamulce wsadzić do A3 skoro na przykład ja nie mam na ten temat pojęcia !!! Nie mam żadnych zastrzeżeń do autora tego tematu bo praktycznie się nie znamy ale było to troszkę nie smaczne !!! Przecież jest tylu specjalistów od technicznych aspektów na techniczym forum !!!
Nie tedy droga !!!

Nie no dzięki Des. To chyba swiadczy o was dobrze jak pytam się tu a nie na na technicznym. Zreszta kto najlepiej bedzie wiedział co pasuje do jednego audi z 2 mocniejszego audi ... posiadacz fiata punto ... weś się człowieku zastanów co piszesz ... to jest forum ludzi gdzie przychodzą i sobie wymieniają doświadczenia i swoje problemy a nie gadka szmatka jakie audi jest super ... bo jest :-D

Masz racje !!! ale naglę się okazuje że piszemy tutaj tylko o sprawach technicznych natury tuningowej a pomija się sprawy ważne dla innych.

To naprawdę nie było uderzenie w Ciebie !!!
Nie znamy się i nie chcę żebyś już miał o mnie złe zdanie ale twój post posłużym mi tylko jako przykład tego co się tutaj zaczyna dziać !!!
Pozdrawiam
DeS

Obrazek

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1