Albert napisał(a):
DeS napisał(a):
Dla przykładu post w sprawie hamulców do A3 był przynajmniej dla mnie zdziewko pozerski bo niby skąd my mamy wiedzieć jaki hamulce wsadzić do A3 skoro na przykład ja nie mam na ten temat pojęcia !!! Nie mam żadnych zastrzeżeń do autora tego tematu bo praktycznie się nie znamy ale było to troszkę nie smaczne !!! Przecież jest tylu specjalistów od technicznych aspektów na techniczym forum !!!
Nie tedy droga !!!
Nie no dzięki Des. To chyba swiadczy o was dobrze jak pytam się tu a nie na na technicznym. Zreszta kto najlepiej bedzie wiedział co pasuje do jednego audi z 2 mocniejszego audi ... posiadacz fiata punto ... weś się człowieku zastanów co piszesz ... to jest forum ludzi gdzie przychodzą i sobie wymieniają doświadczenia i swoje problemy a nie gadka szmatka jakie audi jest super ... bo jest
Masz racje !!! ale naglę się okazuje że piszemy tutaj tylko o sprawach technicznych natury tuningowej a pomija się sprawy ważne dla innych.
To naprawdę nie było uderzenie w Ciebie !!!
Nie znamy się i nie chcę żebyś już miał o mnie złe zdanie ale twój post posłużym mi tylko jako przykład tego co się tutaj zaczyna dziać !!!
Pozdrawiam
DeS