Hansik napisał(a):
nooo chlopaki to zescie mnie zawiedli ... tyle umawiania a tu lipa , no to szczerze , kto byl , jaka byla frekfencja ? ... w Bydgoszczy frekfencja dopisala w 100%
... byl moj samochod i ja ... nikt wiecej nie mial przyjechac tak wiec 100% sukces organiozacyjny .... gdybym mial dzis kamere to nagralbym sporo materialu 8-) ... szczrze powiedziawszy przez chwile myslalem zeby bujnac sie do wawy skoro u was takie piekne ( beznadziejne , jak to zwykli smiertelnicy zwykli mawiac) warunki na drogach , ale niestety bylo juz po 18tej jak na to wpadlem , bo i wogole na net dopiero po 18tej pwadlem ... i bylo za pozno zeby z banku wyciagnac cos na podroz ... moze next time ... ale nie robcie takiej lipy ze sie umawiacie i nikt nie przyjezdza :bardzozly:
hehe Hans!!
ja dopiero dziś zajechałem do domu, od soboty nie byłem. jak wjechałem na parking, nie mogłem sie powstrzymać (choc była 0.30 a ja od 9 w pracy), odśnieżyłem autko, odpaliłem i ruszyłem na mój najbliższy geant na jubilerskiej. niestety była tam też ekipa z pługami i ciężarówkami, ale sie nie slizgali tylko odśnieżali,więc sie nie mogłem do nich podłączyć. zawinąłem i pojechałem na moja druga zimową miejscówkę. duży plac przy hurtowni na perkuna (koło cianciary z tyłu za nową stacja BP) zawsze brama jest otwarta, nikt nie odśnieża, szalałem sobie tam godzinkę, piekny głęboki śnieg do łydki!!! poprostu cudownie!!!!!!