.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 20:20:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: UWAGA na SZROT !!! (do sprzedania AUDI 90)
PostNapisane: 25.kwi.2003 18:37:18 
Użytkownik

Witam wszystkich i przestrzegam przed kupnem pewnego autka. Chodzi o AUDI 90 oferowane przez kolesia z Legnicy. Samochód jest wystwiony na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12516403 Auto totalny szrot !!!!!!!!! Gośc przysłał mi zdjęcia - zdjęcia kłamią!! wygląda na nich o niebo lepiej niż w rzeczywistości i na co wskazywałaby cena. Ogólnie jestem wkurwiony bo napaliłem się na takie autko (AUDI 90 20V Quattro), koleś zapewniał że jest w dobrym stanie a ja rwałem z sąsiadem do Wrocławia po pracy żeby zdążyć przed 17 zanim zamkną komis. Ja przyjeżdzam a to kompletna padaka, wnętrze to jakby stado byków przebiegło, brudne i powycierane, elektryka nie działa, nawet jak zapali to obrotów nie trzyma i trzeba przygazowywać, rudy na błotniku tylnym - ciekawe skąd skoro auto miało być bezwypadkowe. Przedni zderzak jakiś cofnięty, lakier poobijany, w ch** wgniecen. Wydech niby zrobiony - wyje i tyle a do oryginalnego dźwięku nawet nie ma co porównywać. SORRY za słownictwo ale nie mogę się opanować bo tylko kasę na paliwo straciłem. STAN AUTA BEZNADZIEJNY i aż żal patrzeć!!!!!!! Jeszcze raz przestrzegam!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowano 25.kwi.2003 18:42:27 przez tipl_Czarek_S, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2003 18:40:19 
Użytkownik

Niestety nie jesteś pierwszy. Ja też byłem ciekaw co w tym autku siedzi. Pomógł mi tutaj BILU który pojachał i obejrzał je dla mnie (wielkie dzięki jeszcze raz). Myślę że temam będzie można zaraz zamknąć. 8)

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 26.kwi.2003 17:58:49 
Użytkownik

Hop na górę listy i zamknięty. :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1