Witam wszystkich i przestrzegam przed kupnem pewnego autka. Chodzi o AUDI 90 oferowane przez kolesia z Legnicy. Samochód jest wystwiony na Allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12516403 Auto totalny szrot !!!!!!!!! Gośc przysłał mi zdjęcia - zdjęcia kłamią!! wygląda na nich o niebo lepiej niż w rzeczywistości i na co wskazywałaby cena. Ogólnie jestem wkurwiony bo napaliłem się na takie autko (AUDI 90 20V Quattro), koleś zapewniał że jest w dobrym stanie a ja rwałem z sąsiadem do Wrocławia po pracy żeby zdążyć przed 17 zanim zamkną komis. Ja przyjeżdzam a to kompletna padaka, wnętrze to jakby stado byków przebiegło, brudne i powycierane, elektryka nie działa, nawet jak zapali to obrotów nie trzyma i trzeba przygazowywać, rudy na błotniku tylnym - ciekawe skąd skoro auto miało być bezwypadkowe. Przedni zderzak jakiś cofnięty, lakier poobijany, w ch** wgniecen. Wydech niby zrobiony - wyje i tyle a do oryginalnego dźwięku nawet nie ma co porównywać. SORRY za słownictwo ale nie mogę się opanować bo tylko kasę na paliwo straciłem. STAN AUTA BEZNADZIEJNY i aż żal patrzeć!!!!!!! Jeszcze raz przestrzegam!!!!!!!!!!!!!!