Baskecior napisał(a):
Nie musisz mnie juz więcej straszyć i tak już nie kupie V6 TDI
Jesteś tendencyjny
Basket . Ja wyraźnie napisałem, że system olejowy każdej V6-tki jest calkowicie różny od układów smarowania w silnikach R4 (dopóki oczywiście nie występuje w nich układ zmiennych faz rozrządu, bo w takiej opcji kiepski filtr oleju to dopiero jest masakra).
Słowem: TDi czy "nieTDi", Audi czy jakiekolwiek inne auto z silnikiem V6 - nie wybacza (zbyt)tanich materiałów eksploatacyjnych tak "łatwo", jak R4.
carlnova napisał(a):
Piotruś napisał(a):
PS - OT: Podoba mi się "ten" Diagtronik. Wszystko co czytam na ich temat pokazuje, że "chłopaki" trzymają (wysoki) poziom i nie próbują przechytrzyć praw fizyki.
Właśnie...
Nie widzę Cię na ich forum...
No chyba, że jesteś... incognito
Carl-u - jestem u nich zarejestrowany od bardzo dawna i odwiedzam Forum w miarę regularnie - stąd też moja, wcale niepochopna opinia na temat Diagtronika ... .
Jak dotąd nie napisałem ani jednego posta, bo gdybym to zrobił - moja "działalność zawodowa" ległaby w gruzach kompletnie (pewno bardzo bym się polubił z gospodarzami i nie tylko z nimi ...
). Gdyby czas zwolnił - ja na pewno chciałbym pogadać z Torą, Voss-em i kilkoma innymi osobami (serio).
Abstrahując od ironii, którą (pośrednio) wyprowadziłeś naszego Meszruma z równowagi
- wyjaśniam, że nie uczestniczę w życiu żadnego innego forum / grupy dyskusyjnej polskiego usenetu, oprócz oczywiście AKP
.