Wielce Szanowny Kolego Marcinie, jak miło otrzymać od Ciebie tak rychłą odpowiedź. Cieszę się że przyślesz mi zdjęcie tak intymne samochodu swego bym mój naprawić mogła. Obie tzn ja i moja Audiolka będziemy Ci ogromnie wdzięczne i chętnie obejrzymy Twój inercooler.
Wyślę do NASA prośbę może mają coś na zbyciu skoro mówisz że od promu byłby dobry. A przecież ostatnio zabrakło im paliwa i nie wyruszyli (mnie przez kontrolkę też to się wydarzyło więc ich rozumiem i widzę że jestem w doborowym towarzystwie) więc są na miejscu.
My zaś prześlemy Ci wkrótce piękne zdjęcie lub rysunek kontrolki, myślę że będziesz oczarowany.
Szczerze powiedziawszy to miałam plany pojechać w lutym w góry, ale teraz zaczynam się bać jak nie znajdę dobrego warsztatu i "pan Jasio" nie powie "Jedź pani maszyna chodzi jak ta lala ręczę głową" to chyba nie wyruszę, a tak się na to cieszyłam.
Plany mam następujące kupić sterownik od mojego autka tylko nie tak prosto dostać, potem jeżeli jeszcze będzie źle to zrobić te testy kodów migowych a jeżeli nie to w drogę. Na intercoolerze mi nie zależy ze względu na zrywność bo to autko jest niesamowicie zrywne kolega ma benzynowy i nie dopóki nie przejechał się moim to uważał, że zrywnością benzynowego nie przeskoczy żaden diesel właśnie sprzedał benzyniaczka i szuka diesla.
Ale właśnie podobno intercooler pomaga zaoszczędzić trochę paliwa.
Przenajświętrza kokardka jest super już jej nie zdejmę.
Pozdrawiam serdecznie koleżanka po samochodzie Ola