witam
od jakiegos czasu oszczedzam moja coupejke oraz wlasna kieszen i ujezdzam diesla lub lpg.Audi jest jezdzone jakos raz na tydzien lub czasem rzadziej.Ostatnio auto stalo ok 9dni nie odpalane,przyszedlem zakrecilo od razu i chodzi.Niby wszystko ok obroty rowno,wbijam bieg ruszam a tu mi sie zaczyna dusic i jechac kangurem,skacze jakby paliwa nie dostawalo,nie dalem rady wbic drugiego biegu,zbyt slaby.Obroty skakaly,przygasalo,trzymalem wysoki gaz,jak popuscilem to przygasalo.Kompletnie nie dalo sie jechac raptem 50metrow i na praking.Zostawilem go tak pare dni,przyszedlem zmienilem pompe paliwa kopulke i palec,palilo ladnie,ale bylo tanie to wymienilem na zapas i nic sie nie zmienilo.Czy istnieje mozliwosc by przeplywka padla?auto nigdy nie mialo gazu.Od jakiegos czsu zdarzalo sie ze jak ruszalem zimnym i chcialem go rpzpedzic to cos go dlawilo,czulem pod pedalem,popuscilem gaz i dodalem i ok.Po tym fakcie zmienilem filt paliwa,przjezilem 1-2dni i zaczal sie moj problem.Co to moze byc co mam sprawdzic lub wymienicWczoraj odpalalem auto,przygazowalem nawet nie ruszajac i zgaslo,potem juz nie mioglem odpalic krecilo lapalo i zdychal.Po jakims czasie zapalil,chodzil bez gazu nic nie robilem i zgasl sobie sam.Co moze byc z moim autkiem?
pozd i dzieki
_________________ THA REAL HUNDRET DONT DIE
BYLO 100C2 1MILOSC 1.6 LPG BYLO 100C3 1.8 (2004-2007) BYLO KRÓTKO COUPE 2.3 Bylo 100C3 2.3LPG (2006-2010) Bylo COUPE B3 2.3E (2006-2012) BYLO 100 C3 1.9 5R,TYLKO POL ROKU BYŁO IVECO DAILY 2.8 BYŁA SKODA FELICIA 1.9D JEDZIE SIE TANIO BYŁO C4 2.5 TDI AAT AUTOMAT(2012-2016) JEST SPRINTER 2.3D MALY DZIELNY OSIOŁEK DO PRACY JEST A6 C5 02R 1.9 TDI AWX AVANT
MOGŁOBY BYC COS INNEGO GDYBY BYLO WIĘCEJ TEGO $$$$
|