jarod napisał(a):
Witam,
Mam pewien problem ze wspomaganiem kierownicy. Przy niskich obrotach wspomagania poporstu nie ma, jak zwieksze troche obroty wspomaganie dziala. Poziom plynu jest na maxa, z ksiazki sewisowej z tego co wyczytalem zmieniali 10tys km temu. Czy to pompa do regeneracji/wymiany ? Moze macie jakies sugestie. Moze znacie jakis tani warsztat audi w warszawie, ktory moglby to naprawic i jakis moze byc koszt takiej naprawy?
Teraz druga sprawa, moze zwiazana ze wspomaganiem. Jak jede po koleinach, to strasznie mnie rzuca na prawo i lewo, w zaleznosci o profilu jezdni, albo mnie sciagnie w lewo albo w prawo. Czy to moze byc problem z tym wpsomaganiem ,czy raczej to ,ze zalozone sa felgi aluminiowe 205, dodam ,ze na rownej nawierzchni samochod praktycznie sam sie prowadzi.
Trzecia rzecz, wskaźnik poziomu paliwa, wariuje. raz pokazuje ile jest benzyny raz schodzi o 1/4 baku w dol i znowu rosnie i tak w kolko, tak wiec jak jade to poprostu nie wiem ile mam tego paliwa naprawde.
Dzieki wszystkim za wszelka pomoc. pozdrawiam
Damian
jezeli chodzi o niestabilnosc auta to rzeczywiscie wina szerszych opon a jezeli pompa nie buczy a wspomaganie nie dziala na wolnych obrotach to rowniez moze byc zacierajaca sie maglownica