Jestem posiadaczem tego auta od trzech dni i mam parę pytań propo tego auta.
1. Podgrzewanie foteli. Nie wiem jak je włączyć. Są dwa pokrętła z symbolem foteli i numerkami, po zmianie powiedzmy na z pozycji 0 na 4 fotele nie grzeją prócz tego po włączeniu świateł pokrętła od podgrzewania foteli nie świecą się na czerwono tak jak pozostałe przyciski na kokpicie.
2. Z tego co słyszałem komputer może pokazywać jakie jest spalanie przy danej prędkości, u mnie pokazuje tylko temperaturę. Jak to włączyć??
3. Instrukcja. Trochę szkoda mi wydać 80zł na instrukcje auta wiec stąd pytanie: ma może ktoś instrukcję w wersji elektronicznej lub wie skąd ją ściągnąć??
4. Kluczyk z pilotem 3przyciskowym. Mam dwa komplety. Jeden działa drugi nie. Myślałem że chodzi o baterie wiec je wymieniłem jednak to nie pomogło. Znalazłem wątek z tym problemem wiec sprobuje jak nie da rady odezwę się
5. Co można jeszcze zrobić z tym autem?? Jakieś programowanie komputera czy coś takiego wchodzi w grę?? Jak tak to jak to zrobić?? Jakie funkcje wy macie zaprogramowane??
To na razie tyle, jak coś mi się przypomni to dam znać. Wiem że to może trochę laickie pytania ale to pierwszy mój samochód tej klasy wiec jestem kompletnie zielony.
Dziękuje z góry za odpowiedzi i wyrozumiałość. Pozdrawiam wszystkich