Witam
potrzebuję gdzieś na zdjęciach jak wygląda przód a4 '99 w porównianiu do wcześniejszych wersji
mam kupić zderzak , maskę , błotniki i pas przedni z chłodnicami do wersji '99 tdi i na allegro nie potrafię rozróżnić poprawnych (w sensie rocznika) żeby wydrukowac zdjęcia
cześci mam przywieźć z daleka i chciałbym wiedziec że kupuje dobre nie od innego modelu (może gdzieś da się pospisywac numery - o ile je znajdę na błotniku, zderzaku,belce zderzaka, pasie i masce , bo lampy to wiem że całe z szybką i błotnikiem )???
prosze o pomoc - mam nadzieję ze i ja bedę mógł się odwdzieczyć , trochę pogrzebałem w silnikach z VP - może moje rady komuś się nadadzą
pozdrawiam
Andrzej
- jeśli ktoś miałby zdjęcia typu ten błotnik jest 99 a ten wcześniejszy i t p lub znał się na tyle dobrze że znajdzie na allegro odpowiednie aukcje ze zdjęciami pasującymi na 1000% - to ten model a to poprzedni - byłbym bardzo wdzięczny
wówczas zeby nie zasmiecać forum prosze o odpowiedź na domowy mail
andrzej.k.dom@gmail.com
może dla bywalców tego forum takie rzeczy sa oczywiste , ja goglam i jakoś nie mogę trafic na konkrety - tylko opis że coś trochę zmieniono ale bez dokładnych zdjęć
w modelach 96-98 było tak , że jak w passacie b5 pas przedni był taki sam , a w modelu '99 jest jakiś inny - takie zdjęcie też byłoby mi bardzo potrzebne
na alledrogo jest masa sprzecznych ze sobą zdjęć co do modelu