.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.lut.2025 07:01:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: a4 '99 - cholernie pilnie proszę o pomoc
PostNapisane: 31.sie.2007 22:55:33 
Użytkownik

Witam

potrzebuję gdzieś na zdjęciach jak wygląda przód a4 '99 w porównianiu do wcześniejszych wersji

mam kupić zderzak , maskę , błotniki i pas przedni z chłodnicami do wersji '99 tdi i na allegro nie potrafię rozróżnić poprawnych (w sensie rocznika) żeby wydrukowac zdjęcia

cześci mam przywieźć z daleka i chciałbym wiedziec że kupuje dobre nie od innego modelu (może gdzieś da się pospisywac numery - o ile je znajdę na błotniku, zderzaku,belce zderzaka, pasie i masce , bo lampy to wiem że całe z szybką i błotnikiem )???

prosze o pomoc - mam nadzieję ze i ja bedę mógł się odwdzieczyć , trochę pogrzebałem w silnikach z VP - może moje rady komuś się nadadzą

pozdrawiam
Andrzej

- jeśli ktoś miałby zdjęcia typu ten błotnik jest 99 a ten wcześniejszy i t p lub znał się na tyle dobrze że znajdzie na allegro odpowiednie aukcje ze zdjęciami pasującymi na 1000% - to ten model a to poprzedni - byłbym bardzo wdzięczny

wówczas zeby nie zasmiecać forum prosze o odpowiedź na domowy mail andrzej.k.dom@gmail.com

może dla bywalców tego forum takie rzeczy sa oczywiste , ja goglam i jakoś nie mogę trafic na konkrety - tylko opis że coś trochę zmieniono ale bez dokładnych zdjęć

w modelach 96-98 było tak , że jak w passacie b5 pas przedni był taki sam , a w modelu '99 jest jakiś inny - takie zdjęcie też byłoby mi bardzo potrzebne

na alledrogo jest masa sprzecznych ze sobą zdjęć co do modelu

Tytuł:
PostNapisane: 02.wrz.2007 20:30:02 
Użytkownik

Auto: Coupe turbo quattro
do '99:
http://i4.tinypic.com/6cxgjgg.jpg

FL po '99
http://i6.tinypic.com/2nukg7n.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 03.wrz.2007 08:56:12 
Użytkownik