.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lut.2025 16:24:54

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24.kwi.2010 00:36:42 
Użytkownik

jakub18 napisał(a):
nie no powiem wam ze a6 w 100% odpada jednak jest dla mnie zaduża i za tą cene kupie 2 razy lepsze a4 dzięki za pomoc narka

No i wyszlo na moje... Powodzenia w zakupie... Czekamy na fotki po zakupie :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 24.kwi.2010 07:46:26 
Użytkownik

Wiec jeśli odpada a6 i sam nie wiesz jakie autko chcesz to proponuje ci

a5 , lub bmw np 330d e92 coupe
spokojnie za tą kwotę kupisz przyjemny egzemplarz :)

jeśli chodzi o wożenie kolegów i koleżanek to musisz odpuścić sobie tt

Tytuł:
PostNapisane: 24.kwi.2010 07:57:05 
Użytkownik

mgtan napisał(a):
wiesz nie chce być niegrzeczny, ale kupujesz auta kosztujące jako nowe 150 TT i 200tys A4...a chcesz oszczędzać 2-3 litra paliwa? eee...coś tu nie teges.

Wiesz ja też nie chcę być niegrzeczny więc nie nazwę chwilowo po imieniu co myślę o takich tekstach. Oszczędność wśród ludzi to bardzo pozytywna cecha i to dzięki niej udaje się odkładać kasę więc nie wiem w czym masz problem. Czy to, ze kogoś stać na nowe auto znaczy, że ma kupować smoka i lać w niego ile wlezie? Nie ładnie zaglądać komuś do portfela nie ładnie, następnym razem wstrzymaj się proszę z takimi komentarzami.

Co do samego wyboru auta, hmm to musisz się niestety sam choć trochę bardziej określić bo nikt nic nie wymyśli jak sam nie będziesz wiedział czego potrzebujesz. Jak chcesz, żeby było szybko to musisz się liczyć, ze swoje spal i niestety masz tutaj dylemat z wyborem pomiędzy paliwożerną benzyna i drogim dieslem. Szkoda, że czasu kiedy dało się pięknie zagazować 4.2 się skończyły.
i

http://www.youtube.com/watch?v=v9InKS65Auw

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24.kwi.2010 08:06:53 
Użytkownik

Bobo napisał(a):

Wiesz ja też nie chcę być niegrzeczny więc nie nazwę chwilowo po imieniu co myślę o takich tekstach. Oszczędność wśród ludzi to bardzo pozytywna cecha i to dzięki niej udaje się odkładać kasę więc nie wiem w czym masz problem. Czy to, ze kogoś stać na nowe auto znaczy, że ma kupować smoka i lać w niego ile wlezie? Nie ładnie zaglądać komuś do portfela nie ładnie, następnym razem wstrzymaj się proszę z takimi komentarzami.

Nie mam powodu aby wstrzymywac się od komentarza, po to są fora, szczególnie, że nie zarzucam nic nikomu i nie zaglądam do jak to nazwałeś portfela. Poprostu uważam, że jeśli się wydaje ogromną (według mnie) kwote, to trzeba brać pod uwagę konsekwencje wyboru jednostki np 3.6. Na dzieńdobry wiadomo że oszczędności nie będzie. Jesli bierze się pod uwagę samochód z dobrymi osiągami to niestety pali to i tyle. Nie uważam aby np. kupowanie 400stu konnego smoka a potem zagazowanie go było właściwe :). Oczywiście Kolega nie patrzy na takiego smoka. Według mnie przy wyborze auta za takie pieniądze 2l w spalaniu nie czyni wiosny.

CO do oszczędności - dla mnie zrozumiałe - stąd bym powiedział że 3.0 TDi i "go Johny, go" :-)

Tytuł:
PostNapisane: 24.kwi.2010 13:40:34 
Użytkownik

Mam jeszcze pare pytań ile gdzieś trzeba wydać na części do takiego 3.0tdi?
np. rozrząd?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1