Dziękuję za opinie
Przyznam, że moim idealnym wyborem byłaby a6 c5 avant 4.2, ale znalezienie czegokolwiek w ogłoszeniach nie jest łatwe. Mimo, że chętnie zapłaciłbym solidną cenę za dobry egzemplarz, to ciężko coś znaleźć.
Opcji nr 1 przyjrzałbym się lepiej, bo odpowiadają mi wszystkie parametry auta oraz jego stan wew. i zew. są dobre, ALE jest to auto zza granicy ściągnięte i wystawione przez typowy mały komisik, co powoduje, że szanse na to, że to (po pakiecie startowym) będzie zdrowa sztuka są małe... plus ten naprawiany przód. Problemem jest też to, że ciężko autem gdziekolwiek pojechać, bo nie ma żadnych tablic. Potrzebowałbym też jakiejś ogarniętej osoby z VAGiem obok
może ktoś jest z 3miasta i chce sobie dorobić w weekend? :
Co do opcji nr 2, prawie wszystkie allroady na otwartym rynku wtórnym są w 2.7bT i raczej nie mam wyboru, jeżeli będę chciał iść tą ścieżką, chociaż chyba sobie odpuszczę i poczekam na jakąś ładną sztukę c5 avant 4.2. Może ktoś coś słyszał o jakiejś zdrowej 4.2 na sprzedaż ?
Podkreślam, że nie chce oszczędzać na zakupie tego auta i pakiecie startowym, ale na prawdę mało jest ciekawych ofert z a6 c5 avant 4.2
Z "ciekawszych" ofert znalazłem tylko:
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-a ... dbba3d1b5bPrzebieg spory (ale może chociaż jedyny uczciwy) i nowa instalacja LPG, co jest dziwne, bo za zwyczaj nie instaluje się gazu, aby zaraz sprzedać auto. Poza tym spalanie, które podaje sprzedawca jest dość wysokie.
Niby można poszukać czegoś w Niemczech, ale to już inna bajka...