Witam jestem nowym użytkownikiem więc przepraszam jeżeli źle wybrałem wątek I Chciałbym Się Przywitać
Ale do sprawy Nigdy nie byłem użytkownikiem Audi ale jedno mi wpadło w oko wręcz się zakochałem ale nie mam bladego pojęcia czy warto nim się zainteresować ob nigdy nie miałem do czynienia z Audi czy BMW po za tym że od kolegów się nasłuchałem o tych maszynach ale nigdy że tak powiem nie przysłuchiwałem się bo niby po co No Ale do rzeczy mam kilka pytań: chodzi dokładnie o ten model w linku bo się zakochałem w nim
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-s ... BL9Pm.html1 Jakich przypadłości mogę się spodziewać po tym silniku ??? (koszty,trudności plus/minus)
2 Jakie inne bolączki mogą go trapić ???
3 Czy warto go zagazować LPG nie interesuje mnie szybka jazda tylko długa i jaki może być przybliżony koszt instalacji
Proszę o tylko konkrety czy warto ten model kupić czy nie ten egzemplarz bo dodam że raczej się nie znam na tych wszystkich oznaczeniach stemplach znaczka dodatkach nowinkach dopiero się uczę powolutku
A raczej ręki do samochodów nie miałem
Z Góry Dziękuje za odpowiedzi bo dodam że nie wiem czy się w ogóle po niego wybierać ponad 500 Km
Zgłoś post