Ten ze zduńskiej woli, możesz sprawdzic po nr. VIN to jest podstawa przy podchodzeniu do zakupu, ma papiery z napraw 2 brify czyli nie byl przywieziony 2 lata temu bez przodu na pewno. Ma system gps + telefon jak ja jest to w wersjach bogatszych Zazwyczaj (wciskasz police 112 i mozesz sie nie odzywac i Cie Policja namierzy nawet jak sie nieodezwiesz wiem to po własnej skórze

kolega mi sie bawil tzn nacisnal sobie...

jest to raczej wrazie napadu, lub prZede wszystkim wypadku przycisk umieszczony zdaniem niemcow w najlepszym miejscu. + nawigacja plus tylko ciekawe czy chek auto (duzy komputer pokladowy)
Druga sprawa jest typowo serwis ASO do 150-160tkm

do gwarancji niemiec jezdzi, moj ma wiecej przelotu i ma do tej pory ASO, ale nie wyklucza tego, ze mial przy 200 wymieniana hudraulike walki ect nawet jesli nie mial to remont rozrzadu Cie kosztuje ok 5k/pln i masz wlasne wiesz czym jezdzisz. Mozliwe ze ma faktury na duze wymiany to duzy +, rzadkosc zeby ktos tak w cywilizowany sposob sprzedawal samochod. Brakami znaczkow bym sie nie sugerowal niemcy b.duzo aut maja bez oznaczen bo ich nie chca, widac ze ktos bral bogatsza wejsjew takiej a nie innej konfiguracji bez skory, ale to nie dramat
Zadzwon niech Ci poda naprawy od 160tkm i ze ma na to papier I to szybko bo moze szybko pójśc
Ten 1szy omiń łukiem.

udanych zakupów.