Przyszła Pani Wiosna więc zabieramy się do pracy
Na początek zimowe kalosze powędrowały do garażu a na ich miejsce zawitały jakieś tam 16-stki z nowymi, jedynie słusznymi gumkami Vredestein Sportrac 3 w wymiarze 205/55/16.
Następnym krokiem była wymiana kierunków przednich na białe. Zakupiłem białe ale nie jestem zdecydowany czy lepiej wyglądają. Zależy to w dużej mierze od koloru w jakim jest auto. Tak czy owak musiałem je wymienić z powodu niezbyt dobrego stanu tych oryginalnych. Były już trochę wypłowiałe i zdecydowanie psuły efekt.
W następnej kolejności wymianie ulegną lampy tylne. Będzie oczywiście kolor czerwony. To jednak troszkę się przedłuża z powodu niekompetencji dostawców, którzy przysłali mi niewłaściwe. Odesłałem i czekam na takie jak trzeba.
Poszukuję również intensywnie blendy od S4. Razem z nowymi lampami zdecydowanie ładnie by to wyglądało. Niestety narazie nie mogę znaleść
Jeśli ktoś ma to może odsprzeda... please !
Czeka mnie jeszcze woskowanie i takie tam jeszcze pierdoły aby troszeczkę zadbać o lakier po zimie. Komplet "autoglymów" już jest. Czekam tylko na odrobinę wolnego czasu.
Oglądajcie i komentujcie.
Wszelkie sugestie mile widziane.