Po długiej nieobecności powracam. W sumie robota stanęła na jakiś czas ale nie żeby się nic nie działo
W Marcu udało mi się nabyć drogą kupna okazyjnie nowe koło do Cygarety. Artec ML 17x8j.
Dalej w sumie nic się nie działo. Audi zostało jedynym samochodem do jazdy więc stało się w pełni daily. Studia, robota, inne hobby pochłonęły mi czas i w sumie nic się nie działo do czasu gdy nie przyszedł czas na remont zawieszenia. Wyleciały wszystkie gumy, wleciały nowe oraz sprężyny -55/-35 Jamex. Spodziewałem się większego WOW, więc pewnie gdy zakupie nowe daily będziemy customować odrobine zawieszenie
Dwa dni temu odebrałem felgi z malowania wnęk i również nie jestem zadowolony choć nie wygląda to źle, ale jest pare rzeczy które trzeba będzie poprawić. Niestety w dzisiejszych czasach "dobry majster" to coś naprawde ciężko dostępnego..
Jest też inny problem gdyż mam rozstaw 4x108 a felgi 5x112. I są dwie myśli : Albo nawiercanie piast i tarcz na 5x108 i dystans z 5x108 na 5x112 albo dystans z 4x108 na 5x112 z pominięciem jednej szpilki i niewiele miejsca na nawierty.. Chyba że ma ktoś jakiś inny pomysł? Chętnie wysłucham
I jeśli ktoś miał styczność choć z jedną z metod o których myślę, mógł by się odezwać w tym temacie. Chętnie posłucham bo pół internetu zwiedziłem i nic w pełni wyjaśnionego nie znalazłem
Pozdrawiam Was ze słonecznej CRYnicy
Van_horn