to tak jak u mnie poza skórą mam już w samochodzie wszystko, a był golas. więc teraz z braku możliwości zrezania czegokolwiek w samochodzie wewnątrz, zastanawiam się coraz bardziej nad mechaniką. szukam kontaktów z częściami, jeśli będzie możliwy swap to go zrobie jeśli będzie możliwe quattro to będzie. kwestia części oraz zaplecza garaż i dobre narządzia wystarczą i duży zapał, ale przedewszystkima kasa i wiedza z pierwszym nie problem, ale ze zdobyciem wiedzy i doświadczenia to dopiero jest problem. robiąc środek samochodu nieraz rozbierałem do gołych blach i składałem elektrykę z kilku wersji samochodu jak narazie działą i jest to oparte na orginalnych wiązkach audi, nie ma problemu z funkcjonalnością. ale układ napędowy i jezdny to nie kupa kabli i od jego sprawności zależy bezpieczeństwo podrużujących tak więc tam jużnie ma prowizorek tylko przemyślane rozwiązania, dlatego też przeglądajcie fora i szukajcie najpierw informacji i dostępności części, potem zbierajcie kase, a na końcu garaż wszystkie potrzebne narzędzia, skrzynia z piwem jakiś kumpel chętny pomóc i jazda chociaż samemu też można mając wysięgnik w garażu
bez niego ciężko z silnikiem
pozdrawiam..
wszyscy zainteresowani tematem zmiany, silnika, napędu, zawieszenia, wydechu (modyfikacji), proszeni są o napisanie uwag, przemyśleń, doświadczeń, spostrzeżeń oraz opisów swoich dotychczasowych osiągnięć.