Jeśli chodzi o ciśnienie oleju musisz zastosować się do tego co napisałem i zostanie ci jeszcze parę rzeczy mianowicie bremse light to kontrolka która świeci na pomarańczowo naprzemiennie z oświetleniem z tego co ja narazie zrobiłem to zapiołem się pod przekaźnik do sprawdzania stanu natężenia prądu płynącego w obwodach z prawej i lewej strony co się okazuje jest tylko jeden przekaźnik do tej czynności a więc światła i hamulce to ten sam przekaźnik zrobiłem narazie stop a oświetlenia przedniego jeszcze mi nie sprawdza pewnie coś źle podpiołem, potrzebna jest jeszcze popmka ze stanem płynu bardzo trudna do odnalezienia. jak tylko śnieg zejdzie i znajde brakujące klocki zasuwam do garażu i robię to dalej a nie jest to takie proste jak się nigdy nie robiło takich rzeczy samochód bez tapicerki cały czas i jeździ
.
Co do zegarów u mnie nie oszukuje nawet o 10 obrotów wszystko łącznie z prędkościomierzem i kompem chodzi bez przekłamań właśnie kalibruję komputer. To że u Ciebie nie działa prawidłowo komp z resztą zegarów musisz rozebrać je na mak i posprawdzać u mnie np była przepalona ścieżka w jednym miejscu na płycie głównej na pierwszy rzut oka było ok ale dogłębniej zacząłem sprawdzać przejścia i znalazłem brak przejścia polutowałem wszystko i sprawdziłem w samochodzie, od razu mi się lżej na sercu zrobiło jak zaczęło wszystko działać prawidłowo.
jak skończe tego autochecka dostaniesz gotowy przepis co dokładnie trzeba zrobić i jak co należy z czym podłączyć oraz jakich klocków ci brakuje.
Póki co narazie zima nie daje się grzebać z samochodem ale zegarki możesz te od S2 wziąć do domku mierniczek szkło powiększające no i do rozbiurki, przejżeć sprawdzić skręcić działa 100%. Ja z zegarkami od S2 zanim zaczęło mi działać wszystko to 2 miechy się bujałem z tematem. Tak więc nie trzeba być w gorącej wodzie kompanym jakby co też mam jeszcze jedną zdezelowaną sztukę zegarów od S2 ale płyta jest ok i wskaźniki też ale farbka z nich schodzi taka ich natura.
na to co opisałeś to 100% masz gdzieś przerwę w obwodzie na zegarach.
sprawdź i napisz co było.[/img]