.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.sty.2025 08:53:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Remont reduktora
PostNapisane: 01.kwi.2004 18:50:23 
Użytkownik

witajcie
wreszcie uporalem sie z kapitalnym remontem reduktora w gazowni swojej niuni - koszt zestawu naprawczego 100zl + wlasna robocizna /i oczywiscie satysfakcja/ - cos takiego u jakiegos gazownika to ok 200-250 zl - teraz z niecierpliwieniem czekam jutra - montaz z powrotem i ustawienie calej instalacji gazowej - szczerze to boje sie ze cos niedopatrzylem ale trudno - mam nadzieje ze niunia wreszcie przemowi jak nalezy :)

pozdrawiam

Najlepszy tuning na swiecie? -> OOOO bez tuningu :)

Tytuł:
PostNapisane: 02.kwi.2004 09:18:16 
Użytkownik

Auto: przeważnie starsze Audi
Jak po ustawieniu cos nie bedzie domagalo, to proponuje przewiesc ustawiacza samochodem, zeby sam sie przekonal ze cos jest nie tak. Mam nadzieje ze nie powtorzy sie sytuacja mojego kolegi , ktory ma lanosa, wstawili instalacje za 2500zl z komputerami i wogole, ale bez wtrysku, na warsztacie ustawiaja na komputerach, sondach, kulturka, super parametry spalin, wyjezdzasz za brame i ostro zamula, obrotomierz nie chce isc dalej jak 4000...

Tytuł:
PostNapisane: 02.kwi.2004 20:59:27 
Użytkownik

nio ... juz po klopocie ... reduktor na miejscu ... szczelnosc ukladu tez ok.
filtr powietrza tez nowiutki ... przy okazji poprawa polozenia tarczy spietrzajacej w przeplywomierzu /po strzale w kolektor blaszka podtrzymujaca tarcze od dolu przesunela sie na bok i tarcza opadla calkowicie/ ... jutro zabieram sie za regulacje - na poczatek na benzynce /choc dzis jak wracalem z pracy to niunia mnie zaskoczyla - zwariowala - idzie jak burza :)/ a potem gazownia - nie mysle o jakims gazowniku - sprobuje samemu - moze sie uda :)

pozdrawiam

Najlepszy tuning na swiecie? -> OOOO bez tuningu :)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1