Troche sie podszkolilem,kupilem i zalozylem moj nowy sprzet
.Wiec po poradzie kolegi INTELL'a zainwestowalem w system przedni i zamiast oryginalnych 10 cm jest teraz 13(AUDIO DEVELOPMENT AD 50) w skrzynkach kickbasowych nokia.To samo zrobilem z tylu w drzwiach z tym ze tam jest slabszy zestaw tej samej firmy AD 5.Wszystkie wysokotonowe glosniki tez sa w oryginalnych miejscach.Przod jest zasilany z dwukanalowego wzmacniacza SYNFONI 45.2 ,a tyl bezposrednio z radia(narazie Kenwood KDC-W6534U ale marzy mi sie jakies 24-bitowe
).Glosniki 16 cm w tylnej poce sluza teraz jako atrapa,poprostu je odlaczylem.Za odpowiednia ilosc basu odpowiada dosyc niepasujace do reszty polaczenie wzmacniacza ALPINE MRP-M450 oraz sub JL AUDIO 12W3V2 (2 ohmy) ,niesamowicie skuteczny zestaw
.Wzmacniacze zostaly zabudowane w bocznych wnekach w bagazniku a skrzynka basowa stio gdzies w rogu
). cale okablowanie wymienilem na odpowiednie do calosci.
Jestem naprawde zadowolony z efektow mojej tygodniowej dlubaniny w garazu.Gra dynamicznie w miare czysto(jeszcze mam problem z masa,wiecie aluminium
) ale jesli jest taka ochota potrafi naprawde glosno pohalasowac jak na 13 cm.Dodam jeszcze ,ze inspiracja bylo Audi A8 "Moira" z firmy BASSER z Łódzkiego konstantynowa ktore naprawde powala na kolana jesli chodzi o dzwiek (bylem sluchalem
) jak sie naucze dodawac fotki to jakies beda