Witam , na wstępie napiszę że już dużo czytałem , co nie co wiem ale chcę się upewnić w pewnych kwestiach . A więc tak
1) Tempomat , mam go ale niestety nie działa , bezpieczniki ok , gdzie szukać przyczyny ??
2) Zmiana licznika bez fis na ten z fis ( odpowiedni już jedzie do mnie , zegarek analogowy bez cyferek ) , pytanie wystarczy podpiąć tylko kostkę od FIS i będzie wszystko działać ?? Oczywiście wiadomo też że manetka do zmiany.
3) Mam dwa kluczyki do laleczki , chciałbym wrzucić pilota , najchętniej ori , podpasują te z poliftowego ?? idzie w ogóle zakodować scyzoryk z poliftowego ?
(
http://a4-klub.pl/index.php?/topic/228205-dorobienie-kluczykow-komplet-adapracja-pilota-immo-pin-pompka-centralnego-zamka/ )
4) Mam ori radio ( nie pamiętam nazwy , kaseciak w każdym bądź razie ) było odłączone , podłączyłem wyskoczył napis SAFE , znalazłem w książkach niby klucz do tego radia , wklepałem i wskoczył napis SAFE2 i nic nie idzie zrobić , zablokowane na amen czy coś da radę zrobić ?
5) Mam zwykły hak na stałe , idzie go wywalić i założyć składany jakiś ??
6) Szyberdach , brak reakcji , bezpiecznik ok , czy jakieś napięcie dochodzi do kostki jeszcze nie sprawdzałem.
póki co chyba tyle
jak ogarnę ją z grubsza ( niestety jest zaniedbana , zawieszenie wali jak głupie , słabo hamuje , błotniki przednie z rudą , poduchy pod motorem chyba wszystkie się skończyły ) pochwalę się w odpowiednim temacie .