.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lut.2025 16:27:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.gru.2006 17:39:17 
Użytkownik

Roger_35 napisał(a):
Witam Panowie,

Mój mechanik (jestem z Łodzi więc to nie lokalny patriotyzm) polecił mi Godulę z Krakowa, dawnego kierowcę wyścigowego, który ma w swojej ofercie świetnego wirusa. Jak nie wysilasz auta i nie butujesz to w ogóle nie działa więc nie ma ryzyka, że coś zrobisz silnikowi. Wirus zaczyna działać przy wcisnięciu pedału do 75% lub powyżej określonych obrotów. Zresztą sprawdźcie na stronie www.godula.com.pl, wygląda profesjonalnie. Ja się już zdecydowałem, wirus na wiosnę.

Pozdrawiam

To jest tylko zależne od wiedzy modyfikującego i tego jak opracuje mapy. Dla kogoś kto siedzi w temacie i robi sam modyfikacje a nie wgrywa czyjeś programy to tylko kwestia ustalenia indywidualnych wymagań użytkownika samochodu.

Ostatnio edytowano 20.gru.2006 09:20:35 przez Rogal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 20.gru.2006 07:55:22 
Moderator

emsi napisał(a):
A potwierdza się, że M. Staszewski schodzi na psy. Widzę że nie jestem jedynym "zauroczonym" jego podejściem....

Skoro twierdzisz , że Masters schodzi na psy , tylko i wyłącznie na podstawie tego jak rozmawiał z kimś przez telefon to gratuluje.Musze Cię zmartwić , ale Marek zawsze tak rozmawia przez telefon i jak widać od kilku lat nie narzeka na klientów :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 27.gru.2006 01:32:25 
Użytkownik

Hugo napisał(a):
Skoro twierdzisz , że Masters schodzi na psy , tylko i wyłącznie na podstawie tego jak rozmawiał z kimś przez telefon to gratuluje.Musze Cię zmartwić , ale Marek zawsze tak rozmawia przez telefon i jak widać od kilku lat nie narzeka na klientów :peace:

Wcale się nie dziwię, gość produkuje się 15min a klient później mówi,
że nie ma kasy, to po co d.. zawraca, powinien najpierw zapytać "wielo to stoi". :diabel:

Rogal napisał(a):
To jest tylko zależne od wiedzy modyfikującego i tego jak opracuje mapy. Dla kogoś kto siedzi w temacie i robi sam modyfikacje a nie wgrywa czyjeś programy to tylko kwestia ustalenia indywidualnych wymagań użytkownika samochodu.

Nic dodać, nic ująć.

Tytuł:
PostNapisane: 27.gru.2006 03:29:37 
Użytkownik

Prawda jest taka, że to biznes w którym trzeba mieć wiedzę techniczną i podejście do klienta. Niektórzy mają to pierwsze inni to drugie jeszcze inni jedno i drugie a co niektórzy żadnego z nich :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1