Witam,
wkońcu dotarłem na forum audi
. Niestety sytuacja która się zdarzyła miała miejsce w czerwcu tego roku, wiec troche czasu mineło...
. Sytuacja dotyczy kradzieży Audi A6 2.5 TDI w Warszawie.
Jeżeli ktoś cokolwiek wie, może pomóc odzyskać auto, albo wskaże miejsce pobytu czeka dobre wynagrodzenie finansowe. Z tego co udało mi się dowiedzieć nieformalnie to samochód jest w Polsce.
Nr. Rejestracyjny WU 25050
Nr. Silnika E166040
Nr. Nadwozia(VIN) WAUZZZ4B64N020126
Audi A6 sedan, 2003 rok produkcji, 26 tys. przebiegu, kolor czarna perła (zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia). Ksenonowe reflektory, światła przeciwmgielne. Znak szczególny: na szkłach lusterek bocznych nabito/wygrawerowano numer rejestracyjny WU 25050. Silnik 2.5 V6 TDI (moc 180km.), napęd na 4 koła „QUATTRO”, manualna skrzynia biegów. Szesnastocalowe felgi aluminiowe AUDI, letnie opony.
Wnętrze, fotele i wielofunkcyjna kierownica wykończona jasną skórą i jasnym drewnem. Przyciemnione szyby przednie i tylne. System audio „Bose”(subwufer i zmieniarka CD w bagażniku), automatyczna klimatyzacja dwustrefowa „Climatronic”, komputer pokładowy, podgrzewane fotele, pełna elektryka, czujniki parkowania w tylnim zderzaku. Na tylniej klapie oznaczenie modelu A6, 2.5 TDI quattro.
W schowku znajdowała się Książka serwisowa/instrukcja obsługi pojazdu.
Samochód skradziono z 14 na 15 czerwca 2006r. w Warszawie na Ochocie.
14 czerwca (środa) 2006r. auto jeździło cały dzień po Mokotowie w Warszawie w okolicach Galerii Mokotów i Polskiego Radia. W ten sam dzień po południu samochód był wstawiony na godzinne na myjnie znajdującą się w Warszawie przy skrzyżowaniu ulic Al. Lotników i Wilanowska.
Odnalezienie tego auta jest dla mnie bardzo ważne, ponieważ jestem miłosnikiem tej marki. Wiec zwracam się do Was w tej sprawie.
Proszę pisać na gg albo pw.