Pichol b4 napisał(a):
*Robi* napisał(a):
Spoko bedzie.Jak masz takie problemyz tymi pałami to nagraj ich kiedys na dyktofon przy kontroli i zrób afere w telewizorze ,ja bym sie nie pierniczył z palantami.
Miałem jednych podobnych na zabrzu i robilem ich w hxja.
Duzo by opowiadac ale jaja był jak nic heeh chcieli mnie dojechac ale im nie wychodziło
![n :diabel:](./images/smilies/020.gif)
robi czy to byli co mi opowiadales ???? co stali na wolnosci i ty przed mimi uciekales ???? z tym twoim glosnym tlumikiem ???
No to ci
potem chcieli mnie dojexbac za predkosc na srednicówce z biskupic do zabrza gdzie cisłem 160km/h ale panowie nie mieli radara w aucie i dupa blada
![n :wpale:](./images/smilies/090.gif)
dla mnie predkosc była powyzej 60km/h tak im mowiłem i sobie odpuscili a jeszcze kiedys chcieli mnie skasowac za jazde na kogucie pomaranczowym heheh.
Kiedys sie spieszyłem i tak jakos kogucik mi pomogł hahah.A oni czatowali na mnie po tym zdarzeniu kilka dni.A jak juz mnie zatrzymali to pała powiedziała ze to w sprawie koguta bo "radiowóz ktory mnie widział nie był w stanie mnie zatrzymac" hahaha Ale sie podbudowałem ze moja audiczka zapiernicza
.Straszyli mnie ze oddadza mnie w rece drogówki i na komisariat ale ich wysmiałęm i po 20 min dali sobie spokoj i pojechałem dalej bez zadnego mandaciku.
Z nimi trzeba mocno a nie bac sie.No tylko trzeba tez wiedziec troszku o przepisach.nie mozna sie zastraszyc.Takze chłopaki
![:palacz: :palacz:](./images/smilies/palacz.gif)