.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 17.sty.2025 20:43:34

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 12:46:01 
Klubowicz

mq napisał(a):

quark - egzekutywa zostala zrobiona i wybrala moderatorow jakisz czas temu. Wiec nie bardzo wiem o co Ci chodzi, wybraliscie sobie mdow i macie takich na jakich glosowaliscie ;)

mq ja nie głosowałem ale nie w tym rzecz
wiem ze bycie modem to jest praca i to w dodatku niewdzięczna bo za free i jeszcze pochłania masę czasu ,a chodzi mi oto ze niepotrzebne są jakies dodatkowe kartki i inne cuda niewidy , po co sypać piach w tryby jesli zegarek (forum ) egzystuje w miare przyzwoicie ,czasami są pyskówki no ale nikt nie jest bez skazy - w moim odczuciu te karti nie ułatwia wam (modom) zycia , bo jak się chce psa uderzyć to zawsze znajdziesz kija tzn ja kogoś nie darze sympatia to zgłosze jego wypowiedz i vice versa----------- i burdel że hej ,
człowiek jest tylko człowiekiem
:peace:

dlatego kartkom mówie stanowcze nie

jeśli większość jest za trudno - głos wiekszości głosem narodu

howgh

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 13:14:45 
Użytkownik

Pozwole sobie zacytowac kilku moderatorow:

Cytuj:
Nareszcie zapanuje porządek, lamom mówimy NIE!
Dobra robota webmastry

Cytuj:
Dobra robota

itd.

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 13:16:42 
Użytkownik

Auto: A6Q C5/CQ B2/A3 8L
Popieram quarka, jakos z tego co obserwuje moderatorzy dobrze wykonuja swoja prace i wszelkie niepozadane wypowiedzi/zachowania sa predzej czy pozniej wychwytywane ;)

Wiec powiem tak: "Dobrze jest nie trza psuć " :peace:

'98 Audi A3 1.8 20V Ambiente (AGN), 2013-? Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 13:19:05 
Użytkownik

jmm napisał(a):
Popieram quarka, jakos z tego co obserwuje moderatorzy dobrze wykonuja swoja prace i wszelkie niepozadane wypowiedzi/zachowania sa predzej czy pozniej wychwytywane ;)

Wiec powiem tak: "Dobrze jest nie trza psuć " :peace:

nie jest powiedziaqne ze zepsuje... po raz kolejny powiadam...
nie bójcie się! :P

nie będzie zalewu karteczek...

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 13:23:12 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Nie trwożcie sie, nie lekajcie sie. Modowie czuwaja i krzywdy zrobić nie dają ...

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 14:02:17 
Użytkownik

quark777 napisał(a):
proponuje jeszcze zrobić egzekutywe partyjna na zlocie
a wczasie wojny to kolaboranci dostawali w łeb a kolaborantki miały golone łeb na krzyż

kochani moderatorzy macie swoje tajne forum i podejrzewam ze tam nie ma tego przycisku my jako zwykły plebs mamy do dyspozycji tylko to forum i czasami bzdury tu sa pisane właczajac w to wszechwładnych moderatorów ale tez i bardzo pozyteczne rzeczy a co do oceny --- to co sie stanie jak moderator dostanie kiedyś bana wypad nie podejrzewam ze cos takiego sie stanie
każda manipulacja prowadzi do kombinatorstwa

jakby co przycisk jest obok

przegiołeś

Albo nie rozumiecie po co jest ten pomysł albo ja nie rozumiem Waszego myśłenie. Na streetracingu też są żółte kartki i są mało używane. Będzie można dostać żółtą np za post typu:

"cześć właśnie ukradłem swoje pierwsze audi i chce dołączyć do elitarnego grona ich posiadaczy" albo

"witam chciałem Wam opowiedzieć swoją przygodę jak to bite dwie godziny uciekałem przed policją po mieście aaa nie dodałem że byłem kąpletnie pijany i naćpany"

Jak do tej pory nie spotkałem się z żadną dyskryminacją na tym forum, znam modów osobiści albo wirtualnie i nie sądze że nagle władza szczeli im do głowy. Żekłem HOWGH

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 14:18:17 
Użytkownik

Dobra moze starczy juz tych klotni :P mi sie pomysl tez nie podobal ale wkoncu nikt nikomu nie bedzie dawal kartek za cos bez znaczenia albo za jeden jakis glupi tekst na forum. to tylko modom ma ulatwic/przeszkadzac jak beda miali za duzo zgloszen :P A i kazdy na forum bedzie mial mozliwosc powiadomienia moda ze cos jest nie tak bez pisania pw. Klotnie sa bez sensu a jak kartki beda dzialac to sie okaze w praniu.

BOZZ napisał(a):
Rozumiem ,że da się "załatwić" żeby kartki szły do kosza - tak jak mandaty z aprzyjaźnionym Policjantem :) ?

a co do ew. przekretow odnosnie dawania kartek modom czy ich anulowania przez modow- sami ich wybralismy i wydaje mi sie ze nie bedzie z tym problemu. Ty napewno nie dostaniesz odrazu kartki za gloszenie swoich pogladow, o ile beda wporzadku z ogolnie przyjetymi zasadami. A wogole to co moze miec mod za anulowanie zoltej kartki? piwo czy co?

"Normalnych" uzytkownikow forum zolte kartki nie beda dotyczyc, jednynie kazdy bedzie mogl zwrocic odrazu uwage ze cos jest nie tak. To modowie beda walczyc z zgloszeniami. Pozdro i pisss :580:

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 14:26:54 
Użytkownik

blazej1901 napisał(a):
Pozdro i pisss :580:

Aleś mnie rozbawił :D :D :D :D :D :D :D .

Room with you , man. :peace:

M

P.S. Zeby nie było, że post niemerytoryczny, to w zasadzie się z Tobą zgadzam.

Audi A4 1.6 (ADP) 1995 r. (2004 - 2007)
Audi 80 B3 1.8 (PM) 1990 r. (1999-2004)
Audi 80 B2 GTE (MU) przejściowka 1985 r. (1996-1999)
Audi 80 B2 GTE (DZ) 1983 r. (1992-1996)

Ostatnio edytowano 21.sty.2005 14:31:19 przez maciekmpl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 14:29:51 
Użytkownik

Dla wyjasnienia kartki zdejmowac moze administrator.

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 18:01:17 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
Słuchać:

Wszystkich, którzy sądzą, że żółte kartki to aparat represji klubowiczów ograniczający wolność słowa chciałbym USPOKOIĆ.

JA jako morderator ( ;) ) tego podforum uważam, że żółte kartki służą do zwrócenia uwagi moderatorowi na dany post, i nie oznaczają żadnych konsekwencji. NADAL jedynym kryterium do przyznawania jakichkolwiek represji jest REGULAMIN FORUM. Kartki jedynie mają za zadanie przykuć uwagę na konkretny post.

JEDNOCZEŚNIE - ludzie, do ciężkiej lufy, użyjcie swojej głowy i mózgu w niej, do klikania na niebieski guziczek! To działa w obie strony, jeżeli na gremium morderatorów forum zdecyduje się, że koleś przegina klikając bez sensu w kartki , dostanie ostrzeżenie od innych użytkowników. Zgłoszenie posta moderatorowi służy do tego, że jeżeli coś mod przeoczył, jakiegoś bzdurnego posta, to się mu zwraca uwagę na to. W pewnym sensie wyręczacie moda w pracy, mod jest też człowiekiem, może wszystkiego nie czytać.

podsumowując - porównam to do użytkowania/posługiwania się niebezpiecznym narzędziem, jakim jest na przykład nóż. Dorosłym służy do krojenia chleba, ale jak się da go dziecku, może się mu stać krzywda. Bądźcie dorośli a nie dziećmi.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 21.sty.2005 22:33:38 
Klubowicz

jakis czas temu zaproponowalem powolanie takiego narzedzia do zycia i mimo sprzeciwow ciesze sie, ze tak wlasnie sie stalo.
dzieki temu wzrosnie poziom moderowania a tym samym pociagnie to do gory poziom forum (jaki by on nie byl) oraz w pewien sposob zdyscyplinuje forumowiczow, bo IMO wcale nie jest az tak rozowo jak sadzi wiekszosc.
jesli ktos pojal zamysl tego rozwiazania doskonale wie, ze w sumie jest to narzedzie dla moderatorow, a nie uzytkownikow forum, mimo ze to wlasnie oni maja klikac na te kartki - wszystko to dlatego, ze to wlasnie moderator rozstrzyga o zasadnosci zgloszenia.
nie byloby problemu gdyby zamiast nazwy "zolta kartka" (ktora jest niebieska) nadac temu nazwe "daj znac moderatorowi" ale wtedy rozpetalaby sie pewnie burza pod tytulem "donosicielstwo, kapowanie i inna wazelina..."
wasza reakcja jest zrozumiala ale nieracjonalana.
zrozumiala z uwagi na historie kraju (zabory, komuna, okupacje, etc... - tak to sobie tlumacze) ale nieracjonalna bo czego tu sie bac? ze dostanie sie kartke? no i co z tego? widocznie bylo to zasadne wiec na przyszly raz sie poprawie. znow dostalem? za co tym razem? i zacznie sie myslenie a nie slepe klepanie w klawiature a jak ktos tego nie zrozumie i dalej bedzie klepal bezsensu to banan na dluzsze przemyslenie.
czysta przyjemnoscia bedzie czytanie rzeczowego i kulturalnego forum ktore nie nudzi swoja tematyka, powtarzalnoscia zagadnien i problemow, nawet jesli odbije sie to kosztem ilosci postow/watkow, bo po co pisac dziesiatki razy o tym samym i robic z tego smietnik...

było:
Q7 4M 3,0 TFSI
SQ5 Plus
A7 C7 3,0 biTDI
A6 C7 3,0 biTDI
S4 B8 3,0 TFSI
V8 D11 4,2
A4 B6 1,8T q
S8 D2 4,2
S6 C4 4,2
A6 C4 2,5 TDI q
S6 C4 2,2T
A6 C4 2,5 TDI q
A80 B4 1,9 TDI

Tytuł:
PostNapisane: 22.sty.2005 10:22:55 
Użytkownik

ot madre krotkie podsumowanie
prosze o zamkniecie tematu i wprowadznie w zycie pomyslu
pozdrawiam racjonalnie

Bestia 2,2 T 20 V Q pod kołderką w garażu

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1