.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.sty.2025 19:58:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.sty.2005 20:59:45 
Użytkownik

faktycznie jest troche za ostro może byśmy już skończyli temat przciez to kazdego indywidualna sprawa na czym bedzie jezdzil :)

Tytuł:
PostNapisane: 23.sty.2005 19:11:15 
Użytkownik

No to na koniec ja sie wtrące. Z własnego doświadczenia wiem (jeździłem na opale mietkiem 123), że na redbullu ma lepszego kopa niż na ON, fakt że kopci więcej, śmierdzi bardziej i parafina powoduje, że na zimnym gorzej odpala (albo wcale). Ale nikt mi nie powie że kop na opale jest mniejszy - a wynika to nie z wyższości opału, tylko z syfu jaki dodają na stacjach do ON. Tak naprawde tankując olej nie wiemy co do baku sie wlewa.

Tytuł:
PostNapisane: 23.sty.2005 20:12:17 
Użytkownik

oki - patrzac na te wypowiedzi chyba jednak zmienie paliwko na OO , bo jak nie wie sie jaki syf leja w stacjach benzynowych to lepiej tankowac syf o ktorym sie juz cos wie:d hehe :diabel:
dzieki za wypowiedzi!!!

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1