*Robi* napisał(a):
bartos napisał(a):
*Robi* napisał(a):
A to tak na osłodzenie pózniejszych fotek.Co 3 auto we włoszech to Audi.Włosi wiedzą co jest dobre
ROBI , może dziś się u ciebie zjawie , dam znać jak co.
A zauważyłeś to że te pięne autka zawsze mają jakiś mały defekt , albo klepnięte z przodu , boku czy z tyłu. Jak JA byłem u makaronów to tak ich auta wyglądały , czy to ESA cz jakiś FORD nowy itd - STUKNIĘTY
Słyszałem ze oni tak maja ale z tego co widziałem to zadne nie było klupniete ani nic zarysowanego.z tego co wiem to maja tak makaroniarze w rzymie neapolu,duzy miastach co jest ciasno i nie ma jak tam przejechac w waskich uliczkach.
Ja byłem w dzielnicy MEDIOLANU , kurka , każde fajne autko w jakiś sposób uszkodzone , gnojki chyba tam się bardzo nudzą bo na prawie każde auto posiadało ślady głupiego wandalizmu - rysy po kluczach np. po masce , jak stało 10 aut pod blokiem to każde posiadało coś takiego.
Makaroniarze to dla mnie FAGASY , nacjonaliści , uwielbiają siebie jako NARÓD. Kurka , uwierzysz że jeden zaczoł coś tam fandzolić na mój temat po makarońsku i zaczoł w "ściekłości" kopać przestanek
, a ja do kolesia podjazd ( a wracałem wtedy z marketu ) no i COME ON , dziewczyna kóra była z nim tylko PAULO , PAULO i koleś ODPUŚĆIŁ sobie jak do niego podszedłem.
Szkoda i bardzo dobrze że tak się skończyło: szkoda bo by MAKARON wiedział jak POLAKENY leją
, i bardzo dobrze że TAK się skończylo - ja byłem na delegacji z pracy