Piotruś napisał(a):
Carlnova Twoje odczucia po wymianie oleju są bardzo sprecyzowane, a co chyba ważniejsze - łatwe w realnym uzasadnieniu. Dlatego Twoja opinia na temat Motula - jak dla mnie - stanowi nadzwyczaj konkretny "kawałek wiedzy" i
[raczej] zaświadcza, że jakość tego produktu jest tak samo wysoka jak u innych renomowanych olejowych potentatów
.
Piotruś, przyjacielu
To bardzo miłe słowa - bardzo dziękuję
...ale...
...ja tego nie chciałem to jakoś tak samo wyszło
Wyznaję zasadę, że warto dzielić się na forum AKP nie tylko doświadczeniem i pomysłami na rozwiązanie problemów, ale również "najgłębszymi odczuciami", które są według mnie równie ważne jak skondensowana merytoryka
Będę z siebie dumny, jeżeli choć jeden mój post pomoże komuś podjąć własną suwerenną decyzję, a jeśli dzięki jego lekturze, ktoś nie popełni przynajmniej moich błędów - to dla mnie również powód do mega zadowolenia
Podniosą się zaraz głosy dezaprobaty (bo forum ma być przepełnione merytoryką), a może i poparcia dla mojej koncepcji... Czas pokaże...
Jeżeli chodzi o ten cały elaborat, którym mnie uraczyłeś - jestem pod wrażeniem. Ja nie potrafię tak pisać
Ale wnioski potrafię wyciągnąć i muszę Ci się przyznać, że po pasjonującej lekturze - staniesz się przyczyną powrotu spokojnego snu do mojej, zaprzątniętej nieustanną myślą o wałkach - "makówki"...
Może nawet i w innych sprawach, stanę na wysokości zadania (he, he...), bo ostatnio moja żona delikatnie się skarżyła....
No cóż.... stres w moim wieku jest zabójczy...
Uprzedzając posty z propozycjami ewentualnej koleżeńskiej pomocy w tym temacie - ogłaszam - DAM RADĘ
Też potrafię sam ustawić kąt w(y)trysku...
Pozdrawiam serdecznie